Senzatie de nod in gat

Buna seara! Am 35 ani si de cateva luni mi-a aparut o senzatie ca mi-a ramas ceva in gat. Nu ma doare, pot inghitii fara probleme. Cand inghit in gol simt ca si cum se duce pe gat in jos si se intoarce. La intoarcere se mai produc si zgomote, ca si cum ar iesii un gaz, bule nu pot explica exact, dar nu de fiecare data, mai mult cand stau culcat. Toate aceste lucruri se simt spre dreapta gatului. Acum vreo cateva zile m-a durut in gat iar aceasta senzatie disparuse. La 1-2 zile dupa ce mi-a trecut durerea a reaparut senzatia de ceva in gat. Va rog sa ma ajutati cu o parere/sfat.
2 comentarii

Anatomic gatul face parte din tractul Digestiv. Cu acela s nerv si acelas sistem limfatic
acea senzatie din gat.. are legatura cu greselile in alimentatie.. care pot usca gatul prin alimentele acre, acide, citrice..sau acidu gastric urca in somn si irita gatul sau nu te hidratezi corect si mucoasa este mai uscata decat e cazul..si nu luneca la inghitit
acea senzatie din gat.. are legatura cu greselile in alimentatie.. care pot usca gatul prin alimentele acre, acide, citrice..sau acidu gastric urca in somn si irita gatul sau nu te hidratezi corect si mucoasa este mai uscata decat e cazul..si nu luneca la inghitit

Buna dimineata! Va multumesc frumos pentru raspuns!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 10ceva in gat
- 59jena in gat
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 6Problemă cu gâtul, ca un sâmbure de roşie
- 16boala de inima?
- 12Nod în gât si senzatie de sufocare
- 3Nod in gat, nod in varful stomacului
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 1Colonoscopie
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 1Nod in gat
- 1lipsa de aer
- 11Senzația de nota în gât
- 2Nod in gat si gat uscat
- 1Crestere in greutate
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: