Senzatie de nod in gat

13-10-2012
ride_pony
Nu este medic/terapeut
ride_pony
Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutor. Cam de o luna si jumatate am o senzatie foarte ciudata si neplacuta de nod in gat. Ca si cum as fi inghitit o pastila ceva mai mare..Senzatia nu este permanenta..De cele mai multe ori apare spre seara si uneori devine chiar sufocanta. Mentionez ca inainte de a avea aceasta problema, mai fumam uneori, dar nu foarte des. Cam 3-4 tigari la 2 saptamani. Ideea este ca acum, daca fumez, senzatia reapare. Iar in dimineata aceasta am scuipat puroi, sub forma de cheaguri..Credeti ca ar putea fi de la fumat? Totusi nu am abuzat de asta..Pe alte forum-uri am mai citit ca ar putea fi vorba si despre tiroida. As avea nevoie de un sfat :D Multumesc.
3 comentarii
0
13-10-2012, ora 14:38
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Am patit si eu asa. Initial am crezut ca e vb de o infectie in gat, dar la exudat n a iesit nimic. Ulterior s a dovedit ca era o hipotiroidie iar senzatia de nod in gat era din cauza lipsei de calciu. E posibil sa fie acelasi lucru sau cine stie...e bine sa faci o analiza tsh.
0
13-10-2012, ora 16:28
ride_pony
Nu este medic/terapeut
ride_pony
Si cu ce anume ai rezolvat problema? As vrea sa se rezolve macar pentru cateva zile, daca ar fi posibil, pentru ca o sa plec intr-o excursie si n-as vrea sa nu ma pot bucura de ea din cauza senzatiei acestea iritante..
0
15-10-2012, ora 13:26
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Ia supliment de calciu si magneziu ride_pony.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •