Senzatie de plin/de voma

09-06-2016
Bogdanradoi
Nu este medic/terapeut
Bogdanradoi
Buna ziua, Ma numesc Bogdan si am 27 ani si 92 kg. Am urmatoarele probleme de aproximativ un an de zile doar ca in ultimul timp acestea au devenit mult mai intense si mai suparatoare. Aproape dupa fiecare masa am senzatia de plin si de voma iminenta ( pana acum nu mi s-a intamplat sa vomit ). Acidulat nu mai pot bea, in special bere, deoarece imi produce o aciditate teribila, nod in gat si senzatia ca nu am aer. Dupa ce consum acidulat ( minim 0, 5 L ) noaptea care urmeaza este un cosmar. Stare de voma, agitatie, senzatia ca sunt plin, obiect strain in gat, senzatia ca ma voi sufoca. De ceva vreme vad ca a inceput sa apara si o senzatie de amar in gura zilnic. Daca pana acum nu am bagat prea mult in seama aceste probleme putand sa le fac fata si sa le ignor se pare ca a fost o decizie gresita si astazi am inceput sa fiu din ce in ce mai deranjat de ele. Am mai luat dealungul timpului Nexium, Motilium, Omez mai mult dupa ureche si cand aparea simptomele. Am incercat sa fac si o endoscopie dar nu am suportat introducerea camerei pe gat. Ce ma sfatuiti sa fac ?

Si inca o intrebare. Prezinta riscuri efectuarea unei endoscopii sub anestezie ( nu generala, am inteles ca exista un tip de anestezie in care te afli undeva semi-treaz numai ca nu mai apare nici un discomfort la introducerea tubului pe gat ).
2 comentarii
0
09-06-2016, ora 21:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti pentru consult clinic si analize la un medic Gastrolog.
0
15-06-2016, ora 14:59
Terapeut Eva
Medicina naturista, complementara, alternativa, Arad
Terapeut Eva
Buna Bogdan.Asa cred ca ai o grupa de sange 01 sau B3.Acestea fac parte din categoria care sunt predispusi la boli autoimune, hiper aciditate, reflux gastric, hipertensiune, diabet, balonari, dureri articulare, toata gama a bolilor autoimune.Nu inseamna ca detinatorii acestor 2 grupe au toate aceste probleme ci e vorba de o predispozitie.
Daca am gresit grupa de sange, inseamna ca avem deaface cu o parazitoza gastrica masiva.
am solutii pt ambele.Daca doriti, cautati-ma la adresa de mail ---------*
va doresc multa sanatate

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi vine să vărs aparent fără motiv? Cauze de vărsături
  •