Senzatie stomac plin

06-01-2020
vopmihai
Nu este medic/terapeut
vopmihai
Buna ziua, dupa ce au trecut sarbatorile, mai exact dupa Craciun am ramas cu senzatia de stomac plin/balonat. Am.mancat mai mult in perioada asta, dar s a mai intamplat sa fac excese si nu am experimentat asa ceva. In ultimele luni am.luat si in greutate destul.de.mult(m.am.lasat de fumat). Ar fi necesar sa mi fac.analize sau cum sa scap de senzatie? Simptomele dureaza de o saptamana dupa orice mananc simt ca am un stomac plin, balonat, atunci cand ma aplec parca ma.apas.pe.el. 28 ani, 77kg, 1.82m. pofta de.mancare nu a disparut.
2 comentarii
1
07-01-2020, ora 18:40
MaryaBeatrix
Nu este medic/terapeut
MaryaBeatrix
Salut, am avut si eu aceleasi probleme, si analizele nu au treaba aici, digestia e de vina, se scapa mai greu se asta si trebuie sa tii regim( adica sa nu mai mananci prostii :prajeli, grasimi, dulciuri etc si sa nu mai mananci mult la o masa, mai multe mese pe zii in cantitati mai mici, nu exista medicamente ca sa revii la normal, nu sunt MEDIC dar am trecut prin asta, cam majoritatea persoanelor cred ca problemele digestive se repara cu medicamente dar nu e adevarat.Singura varianta de vindecare a digestiei este alimentatia...
0
10-01-2020, ora 06:23
vopmihai
Nu este medic/terapeut
vopmihai
Salut, multumesc pentru raspuns si sa stii ca asa este. Am inceput sa tin un regim de cateva zile si deja ma.simt mult mai bine. Sanatate la toata lumea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: senzatia de stomac plin

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: