Serdolect

16-10-2010
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Sunt interesat daca ia cineva acest antipsihotic si cum se simt de la el. Eu il iau de vreo 6-7 luni si ma simt excelent. Problema este ca imi este teama caci am auzit ca poti muri subit de la el.
1 comentarii
0
14-01-2012, ora 23:08
Dr. House
Nu este medic/terapeut
Dr. House
daniel,
riscul de a muri exista si cand iti faci o anestezi...sau iti scoti un dinte... 1/1.000.000 sau care este dar exista in orice...asa scrie si pe cutie ca exista riscul de "neuroleptic malignant syndrome", nu mai citi prospectele ca stie dr. ce ti-a dat, asta ii indemn si pe pacientii mei sa nu citeasca prospectele fiindca exista posibilitatea sa se sperie, insa acolo sunt trecute toate efectele care ar putea rezulta, dar de obicei nu exista efecte atat de nocive..in plus daca deja il iei de atat timp si te simti excelent nu-ti face griji!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul