Serdolect
Sunt interesat daca ia cineva acest antipsihotic si cum se simt de la el. Eu il iau de vreo 6-7 luni si ma simt excelent. Problema este ca imi este teama caci am auzit ca poti muri subit de la el.
1 comentarii
daniel,
riscul de a muri exista si cand iti faci o anestezi...sau iti scoti un dinte... 1/1.000.000 sau care este dar exista in orice...asa scrie si pe cutie ca exista riscul de "neuroleptic malignant syndrome", nu mai citi prospectele ca stie dr. ce ti-a dat, asta ii indemn si pe pacientii mei sa nu citeasca prospectele fiindca exista posibilitatea sa se sperie, insa acolo sunt trecute toate efectele care ar putea rezulta, dar de obicei nu exista efecte atat de nocive..in plus daca deja il iei de atat timp si te simti excelent nu-ti face griji!!!
riscul de a muri exista si cand iti faci o anestezi...sau iti scoti un dinte... 1/1.000.000 sau care este dar exista in orice...asa scrie si pe cutie ca exista riscul de "neuroleptic malignant syndrome", nu mai citi prospectele ca stie dr. ce ti-a dat, asta ii indemn si pe pacientii mei sa nu citeasca prospectele fiindca exista posibilitatea sa se sperie, insa acolo sunt trecute toate efectele care ar putea rezulta, dar de obicei nu exista efecte atat de nocive..in plus daca deja il iei de atat timp si te simti excelent nu-ti face griji!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 1Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 3Pronoia? Delir paranoid?
- 6Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata
- 7Tratamentul psihiatric si gura uscata aproape tot timpul
- 9În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...