Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita

15-04-2020
Annemaryee
Nu este medic/terapeut
Annemaryee
Buna seara !

De 6 săptămâni fac tratament cu serlift pentru atacuri de panica ! Starea s-a mai îmbunătățit însă ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita. Este norma sa mai am încă aceste stări? In cât timp se observa cu adevărat efectele pastilelor ? Am început sa iau și magnevie stres rezist. Va mulțumesc !
8 comentarii
2
15-04-2020, ora 18:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara! Depinde de caracteristicile individuale ale fiecăruia. Alții se simt bine după o lună, alții de la două luni în sus. Daca doriți rezultate mai rapide combinați medicația cu psihoterapia. De obicei psihoterapia cognitiv-comportamentală ajută în caz de atacuri de panică într- un număr de sedințe mai mic decât celelalte. Puteți vorbi si cu psihiatrul poate umbla la schema de tratament. Psihoterapie se poate face si online, mai aĺes în sitùația actuală sunt mulți psihologi care lucrează online.
1
15-04-2020, ora 19:04
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
Buna ziua! Daca starea in general s-a mai imbunatatit atunci este posibil ca pur si simplu organismul d-voastra sa aiba nevoie de mai mult timp pentru a se echilibra. Totodata, asa cum v-a sugerat si dna psiholog, v-ar ajuta foarte mult daca la acest tratament medicamentos a-ti asocia si psihoterapie specifica. De multe ori se intampla ca oricat ai ajusta tratamentul medicamentos sa ramana acolo 'ceva' care nu dispare decat prin terapie. Multa sanatate!
0
15-04-2020, ora 20:03
Annemaryee
Nu este medic/terapeut
Annemaryee
Buna seara ! Eu am mai luat in trecut serlift și m-am simțit bine de la el. Acum am născut și l-am intrerupt iar stările au revenit. Citisem pe net ca după 4 săptămâni se văd efectele însă eu in continuare ma trezesc cu palpitații și stări de neliniște
1
15-04-2020, ora 22:07
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Orice medicament la inceput își face mai rapid efectul. Luat după o perioada de intrerupere, ca sa- și facă efectul e nevoie de o doză mai mare. Discutați cu psihiatrul despre cum vă simțiti. Dacă veți face și psihoterapie veti obține un efect mai rapid și de durată, pentru că veți câștiga competențe în a gestiona situațiile întâlnite, astfel încît să nu vă mai afecteze.
0
18-04-2020, ora 10:51
Annemaryee
Nu este medic/terapeut
Annemaryee
Buna dimineața! Mi-a crescut doza de serlift de la 50 la 75 și mi-a mai dat uniquet de 50 mg de la care dorm pe mine toată ziua... nu sunt buna de nimic as sta doar in pat. Și încă am palpitații. Așa este la început de la uniquet?
0
19-04-2020, ora 14:29
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
Buna ziua! Este posibil ca Uniquet sa va dea somnolenta, in consecinta acesta se administreaza seara si sertralina dimineata. Ati primit doar acest tratament, nimic adjuvant pe langa?( alprazolam, spitomin, etc) Poate ar trebui, vorbiti cu medicul d-voastra.In continuarea imi mentin parerea in privirea inceperii psihoterapiei.Multa sanatate!
0
20-04-2020, ora 12:46
Annemaryee
Nu este medic/terapeut
Annemaryee
Buna ziua! Iau doar uniquet de 50 mg seara timp de 10 zile, Serlift 75 mg dimineața. Au dispărut palpitațiile însă sunt destul de adormita mai toată ziua, uneori am și dureri de cap. Începusem ședințe la psiholog însă nu mai este deschis cabinetul din cauza virusului. Țin sa Menționez ca nu apar cu un motiv anume aceste atacuri de panica și stări de neliniște. Apar pur și simplu din senin uneori chiar și când ma trezesc din somn...
0
03-05-2020, ora 18:13
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Poti apela la psihoterapia prin Skype AnneMaryee.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul