Sex. De curand am aflat ca sotia m, a inselat cu fostul

08-02-2019
Ionut19888
Nu este medic/terapeut
Ionut19888
Va salut pe toti, De curand am aflat ca sotia m, a inselat cu fostul, am mers pe premiza ca toti gresim si ca n, i se poate intampla orcui, asa ca am decis sa mergem mai departe si sa incercam sa trecem peste, ea sustine ca ma iubeste si ca nu stie nici ea dc a facut treaba asta, in timpul zilei totul e ok, insa cand vine noaptea gaseste orice scz sa nu facem dragoste, tot timpul o doare ceva, iar cand nu o doare pur si simplu nu are chef, imi reproseaza tot timpul ca sunt disperat dupa sex, la mn nu e vb neaaparat de sex e vorba de atitudinea ei fata de mine si faptul ca vad destul de clar respingerea ei si felul in care se comporta cu mine, ceea ce ma face sa ma cert cu ea reprosindui ca, cu ala era plina de chef iar cu mine.nu stiu ce sa fac, ea sustine ca ma iubeste si ca nu vrea sa ne despartim, insa in loc sa faca ceva sa ne fie bine, sa ma ajute sa trec peste situatie ea mai rau ma tulbura, de cate ori sunt refuzat involuntare imi apare in minte faptul ca, cu ala nu s, a mai purtat asa, nu i, a mai fost rau, nu a mai fost obosita etc, , uneori facem dragoste la insistentele mele iar ea nu mai are orgasm sau vreun fel de placere decat fictiva din ce deduc eu, mentionez ca ea ia niste pastile de "stres" si cand spune ca nu poate avea chef sau orgasm da vina pe acele pastile si spume ca de la ele s-au dereglat hormoni etc, , , pastilele se numesc escitalopran sau ceva de genul, , cum ar trebui sa gestionez situatia asta?mi-as dori sa o parasesc dar nu pot ca o iubesc, multumesc frumos, daca are cineva o parere despre ce se intampla ast un com, parerea mea este fixata ca din vina acelui barbat se intampla tot ce se intampla! Adica, cu el se putea orice cu mine opusul!
4 comentarii
1
08-02-2019, ora 18:16
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Se poate să fie o diminuare a apetitului sexual de la medicamente, sau chiar să aibă o problemă medicală.
Să încerce să meargă la medic pentru a vedea dacă nu-i o problemă medicală. Dacă medicul nu constată nimic, mergeți împreună la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
0
07-03-2019, ora 12:24
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Daca sotia ta urmeaza un tratament antidepresiv inseamna ca are o depresie sau o anxietate ce ii afecteaza viata, inclusiv viata sexuala.Tratamentul antidepresiv ii poate afecta si el sexualitatea insa mai rar. Ati fost impreuna la un terapeut de cuplu sa discutati despre eveniment? Nu rareori lipsa discutiilor eficace pe tema infidelitatii sta la originea repetarii ei.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
1
26-12-2020, ora 11:32
MAR2019
Nu este medic/terapeut
MAR2019
Buna am trecut prin ceva similar am fost cu cineva care ma insela cu un amic deal nostru, eram tineri iesim in cluburi aveam cam un an de relatie, am prinso neam certat despartit citeva zile ea incercind sa ne inpacam am aceptat neam inpacat am iertato.Ulterior dupa vreo 2ani am aflat ca sau mai vazut si au continuat pe ascuns eu lucram de noapte ea mergea noaptea la el, Am aflat pt ca mia spus el nu ea exact cum ai patit tu cu mine mai rar si asa restrictionat in pat cu ea, cu amantu orice absolut orice chesti pe care noi nu leam facut pt ca nu vroia cu mine sa le faca.Probabil ca daca nu imi zicea el nu aflam multa vreme asa bine a ascuns totul.Neam despartit de tot dupa multe certuri si miam vazut de viata, este singura ca relatie de 3 ani si inca ne mai intilnim intimplator pt ca avem prieteni comuni, dar vb ca doi prieteni eu am pe cineva ea isi doreste sa fim inpreuna dar nu mai am incredere.Presupun ca sunt persoane care se simt mai puternic daca inseala daca ascund le place adrenalina.Iti sugerez sa iti vezi de viata
0
28-12-2020, ora 11:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
O persoană nu se poate compara cu alta, pentru că fiecare are modul propriu de funcționare.
Reproșurile nu ajută, mai mult blochează. Iar dacă au fost și mai multe discuții pe tema înșelatului, cu acuze permanente, acestea ar fi putut provoca inhibarea instinctului sexual. Mai bine s-ar face o analiză de ce s-a ajuns aici și cum s-ar putea aduce îmbunătățiri relației. Dacă nu o puteți face singuri, puteți fi ajutați de un terapeut de cuplu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici