Sex anal

03-03-2021
Morena69
Nu este medic/terapeut
Morena69
Buna ziua ! Nu am practicat pana in momentul de fata sexul anal și as dori sa încerc. Am mai multe întrebări :
- igiena înainte / după sexul anal ( se folosește un irigator?)
- folosirea unui dop anal înainte ajuta ?
- este sexul anal mai intens decât sexul normal ?
- aveți probleme pe urma când mergeți la baie ?
Sper ca întrebările sa nu deranjeze și as dori răspuns de la fetele care au experiența
6 comentarii
1
03-03-2021, ora 19:28
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Bravoooo, daca doresti ai sa o faci indiferent de raspuns, dar daca ai in cap astfel de fantezi nu stiu cum ai sa ajungi la o casnicie fericita multi ani, e o parere.
1
04-03-2021, ora 15:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sexul anal produce fisuri anale si hemoroizi. Anusul nu este un organ proiectat pentru sex...
1
17-03-2021, ora 23:21
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Fiecare organ are rolul lui in corpul nostru, cred ca e bine sa respectam asta, ma indoiesc ca sexul anal aduce partenerilor ceva in plus fata de sexul normal.
0
10-05-2021, ora 16:55
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Dacă sexul anal este practicat corect și cu blândețe, poate fi foarte plăcut, dar la fel de bine poate fi o experiență groaznică.
Dacă ești hotărâtă folosește mult lubrifiant, dilată progresiv folosind chiar și dop anal, fi relaxată și avertizează partenerul că îl vei opri la cel mai mic disconfort.
Îți dai seama că o să ardem in iad?
0
28-05-2021, ora 16:21
Don_ddp
Nu este medic/terapeut
Don_ddp
Bună! Eu am reușit să o conving pe soția mea, aproape 2 ani am bătut apropouri, apoi am încercat dar o durea doar cât încercam dar am reușit până la urmă încercând după ce tocmai avusese un orgasm vaginal, am pus alt prezervativ rapid, cu lubrifiantul lângă mine și a intrat de am rămas uimit. Totul cu răbdare și delicatețe, foarte ușor, nu e nevoie să o bagi toată deoarece senzația e când trece capul de cerculetul anal. Dacă o bagi toată senzația e că dai în gol, acolo la intrare e plăcerea.
Acum să-ți mai spun că uneori după ce se excită grav o pune singură la funduleț și începe să dea singură din buci până are orgasm de tremură toată, am zis că mă amăgește dar e chiar real, o țin strâns lângă mine și o simt cum tremură? Până acum nu am avut probleme cu igiena, adică nu am rămas murdar pe penis, chiar m-am uitat atent, nu am murdărit patul, totul e bine zicem noi, anusul e ok, probabil și grosimea penisului contează, eu nu mi-am măsurat-o până acum și nici nu vreau, cred că sunt peste medie așa am primit niște remarci. Și să nu crezi că facem abuz, maxim odată pe lună, e regulă stabilită!
0
02-07-2022, ora 19:31
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
Sexul anal este ceva plăcut pentru ambii parteneri dacă se face fără grabă și cu blândețe, progresiv, cu o lubrifiere adecvată și protejat cu prezervativ. Eu și soția mea facem cam de două-trei ori pe lună sex anal și ne simțim foarte bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •