Sex anal

30-06-2021
vasilemarian10
Nu este medic/terapeut
vasilemarian10
Buna am facut sex anal cu iubita mea neprotejat dar nu m am lasat deloc si i intarzie ciclu avand in vedere ca ea nu are un ciclu regulat si imi zice ca o dor sanii si burta foarte tare doar ca nu i vine. Ar trebui sa imi fac griji?
4 comentarii
0
06-07-2021, ora 17:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Sexul anal poate aduce un risc de sarcina doar daca sperma sau lichidul prespermatic ajung cumva in vagin, scurgandu-se din anus, lucru care se poate intampla mai ales in pozitia general utilizata pentru sexul anal, cu femeia asezata in genunchi.

Pe de alta parte este esential sa intelegeti ca sexul anal nu este scutit de riscuri. Sexul anal neprotejat poate ca evita riscul de sarcina dar aduce riscul de imbolnavire/infectare, zona anala fiind populata cu o multime de microbi.

Cu alte cuvinte sexual anal presupune niste masuri speciale de protectie si igiena.
0
20-01-2022, ora 02:09
Echilibru
Nu este medic/terapeut
Echilibru
N.am inteles niciodata cum ia nastere virusul HIV, sa spunem ca eu cu partenera avem contact sexual anal regulat neprotejat, exista riscul sa ne infectam cu acest virus? Cum apare? Daca nici eu nici ea nu intretinem relatii sexuale cu alti parteneri cum ar.putea aparea? E o combinatie de microbi ai mei si ai ei care la.un moment dat faciliteaza aparitia hivului?
0
04-07-2022, ora 19:32
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
Andrei246, în canalul ano-rectal există mulți microbi. Sexul anal neprotejat poate duce la infecții, atât la bărbat, care intră primul în contact cu microbii din zona anală, dar și la femeie, atunci când apar rupturi în pereții canalului ano-rectal. Organismul uman trebuie să producă mai mulți anticorpi pentru a lupta împotriva acestor infecții. Dacă la unele persoane imunitatea organismului este deja scăzută din diferite cauze, orice infecție, implicit o infecție în urma unui contact sexual neprotejat poate duce la o capacitate scăzută a organismului uman de a produce un număr suficient de anticorpi. Tocmai asta înseamnă SIDA, adică sindromul imunodeficienței dobândite. HIV este virusul prin care se transmite această boală.
În concluzie, o persoana slăbită imunologic se poate îmbolnăvi de SIDA prin contact sexual anal neprotejat din cauza infecțiilor și poate transmite boala și partenerului care inițial era sănătos.
0
04-07-2022, ora 20:03
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
Eu am făcut și fac în continuare sex anal cu diverse femei și cu soția mea. Totul trebuie făcut protejat cu prezervativ, cu o lubrifiere generoasă, penetrarea se desfășoară treptat, fără grabă, acordând timp suficient canalului ano-rectal să se relaxeze. În acest sens este necesară și comunicarea dintre parteneri. De obicei, eu le îndemn pe femei să relaxeze anusul ca în timpul defecației, atunci când încearcă să elimine materiile fecale, dar nu iese nimic, poate doar ceva gaze, având în vedere că înainte pregătim locul prin clismă sau administrarea de supozitoare cu glicerină care determină golirea colonului și, implicit, a segmentului rectal. Pe urmă, totul merge foarte bine, femeia care este implicată în actul sexual respectiv chiar mă roagă să intensific mișcările, să ajung în profunzime și să determin orgasmul mult dorit și benefic pentru orice femeie sănătoasă din punct de vedere sexual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •