Sex inainte de menstruație
Buna ziua! Acum 2 zile pe data de 24 Decembrie am facut sex protejat dar si neprotejat pentru ca am ramas fara prezervative... data ultimei menstruații a fost 3 Decembrie, si următoare menstruație trebuie sa imi vin pe 30 Decembrie. Am un ciclu destul de regulat, intre 28-30 de zile. Credeti ca pot sa raman însărcinată? In perioada fertila nu eram, si chiar daca ar fi asa, stiu ca spermatozoizii traiesc cam 5-7 zile, iar la mine daca ar fi sa calculez in 5-7 zile ar trebui sa imi vina menstruația, deci nu ar avea cum.Voi ce ziceti? Multumesc
2 comentarii
În mod normal nu ar trebui să fii însărcinată. Dar uneori mai sunt și excepții. Mai ai puțin până îți vine menstruația, deci nu are sens să stai cu emoții până atunci. Pentru mai multă siguranță, ia un test de sarcină de la farmacie și verifică personal.
Șansele sunt destul de mici.
Daca folosești calendarul menstruatiei si ai ciclul regulat atunci e foarte probabil să-ti folosească. Deci..no stres. Zic eu
Daca folosești calendarul menstruatiei si ai ciclul regulat atunci e foarte probabil să-ti folosească. Deci..no stres. Zic eu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2sa fie bebe?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 115sunt sau nu gravida?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 3Sarcina?
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 4Posibila sarcina?
- 7oare sunt gravida?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 8Eeste posibila o sarcina?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 5Am nevoie de o parere
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 0Oare am ramas insarcinata?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: