Sex inainte de menstruație
Buna ziua! Acum 2 zile pe data de 24 Decembrie am facut sex protejat dar si neprotejat pentru ca am ramas fara prezervative... data ultimei menstruații a fost 3 Decembrie, si următoare menstruație trebuie sa imi vin pe 30 Decembrie. Am un ciclu destul de regulat, intre 28-30 de zile. Credeti ca pot sa raman însărcinată? In perioada fertila nu eram, si chiar daca ar fi asa, stiu ca spermatozoizii traiesc cam 5-7 zile, iar la mine daca ar fi sa calculez in 5-7 zile ar trebui sa imi vina menstruația, deci nu ar avea cum.Voi ce ziceti? Multumesc
2 comentarii
În mod normal nu ar trebui să fii însărcinată. Dar uneori mai sunt și excepții. Mai ai puțin până îți vine menstruația, deci nu are sens să stai cu emoții până atunci. Pentru mai multă siguranță, ia un test de sarcină de la farmacie și verifică personal.
Șansele sunt destul de mici.
Daca folosești calendarul menstruatiei si ai ciclul regulat atunci e foarte probabil să-ti folosească. Deci..no stres. Zic eu
Daca folosești calendarul menstruatiei si ai ciclul regulat atunci e foarte probabil să-ti folosească. Deci..no stres. Zic eu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 1Este posibila o sarcina in felul acesta?!
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 10Sarcina sau nu?
- 4posibila sarcina?
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 4Insarcinata sau nu
- 3Posibila sarcina?
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 3Posibil sarcina?
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: