Sex la 16 ani

Salut am nevoie urgent de ajutor.am 16 ani jumate si am facut dragoste cu prietenul meupentru prima oara. Dupa cite stiu caci daca te dizvirgineaza sunt scurgere de singe dar la mine nu a fost oare pot sa fiu inca virghina?????
Am nevoie de raspuns...!!!!
Am nevoie de raspuns...!!!!
4 comentarii

Virginitatea înseamnă să nu fi avut legătură sexuală. Deci, din moment ce aţi avut o legătură sexuală, evident nu mai sunteţi virgină.
Dacă definiţi virginitatea ca integritate a himenului, atunci este, în principiu, posibil să aibă loc dezvirginare fără sângerare, dacă e vorba de himen elastic (numit şi "complezent"), adică un himen care se dă la o parte în loc să se rupă. Asemenea cazuri sunt, însă, rare.
Mult mai frecvente în zilele noastre sunt cazurile de dezvirginare mecanică, cel mai frecvent produse prin aplicarea de tampoane intravaginale, aşa cum sunt o.b.-urile.
Dacă definiţi virginitatea ca integritate a himenului, atunci este, în principiu, posibil să aibă loc dezvirginare fără sângerare, dacă e vorba de himen elastic (numit şi "complezent"), adică un himen care se dă la o parte în loc să se rupă. Asemenea cazuri sunt, însă, rare.
Mult mai frecvente în zilele noastre sunt cazurile de dezvirginare mecanică, cel mai frecvent produse prin aplicarea de tampoane intravaginale, aşa cum sunt o.b.-urile.

Inseamna caci la mine hemenul este elastic si daca o sa consult ginicologul poate sa observa ca nus virgina???

Inca o intrebare ma simt putin confuza si parca am slabiciuni asta nu e nimik????

Absolut nimic ! Stai linistita, e din cauza emotiilor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 6am o intrebare..va rog rasp daca stiti
- 7Virgina sau nu?
- 8dezvirginarea - explicatii
- 4dezvirginare la o clinica in Bucuresti
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3Incercari de contact sexual
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 4virginitatea
- 4Anturaj sexual?
- 1fetis sexual
- 1Himen rupt sau nu?
- 1'redobindirea' himenului!
- 4Primul contact sexual..
- 3contact sexual neprotejat URGENTA (nevoie sfat medic)
- 0Este posibil sa nu am vagin?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: