Sex neprotejat in a saptea zi de ciclu menstrual

04-06-2013
Lollita
Nu este medic/terapeut
Lollita
Buna ziua :)
Am si eu o dilema. Am un ciclu menstrual de 29-31 de zile [uneori chiar si mai mult], deci neregulat, iar menstruatia imi tine cam 6-7 zile [depinde de stres, odihna, daca beau multa cafea sau daca am probleme alimentare].
Pe 27.05 mi-a venit menstruatia, iar pe data de 01.06 s-a incheiat. Am facut sex neprotejat [dezvinginare] pe data de 02.06, insa am folosit metoda coitus intrerupt [totusi cred ca exista posibilitatea sa fi intrat in contact, deoarece a fost foarte rapid si am o vaga indoiala]. Prietenul meu mi-a spus ca, sub nici o forma, nu a ejaculat in mine, insa eu totusi ma tem de o anumita sarcina. Stiu ca sansele sunt minime, dar nu imposibile...si ma intrebam cam care ar fi posibilitatea si daca ar trebui sa imi fac griji [oricum deja imi fac, dar sunt moderate].
2 comentarii
0
05-06-2013, ora 02:42
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu iti face griji, nu exista niciun pericol de sarcina. Nu te stresa degeaba, nici macar nu esti in apropierea perioadei fertile.
0
07-06-2013, ora 16:20
Lollita
Nu este medic/terapeut
Lollita
Am un stres atat de aiurea pe mine, incat simteam deja ameteli, dureri de cap, arsuri la stomac si imi venea greata. Dar mai mult ca sigur era doar stresul si imaginatia mea.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici