sex oral

05-06-2011
albynuta11
Nu este medic/terapeut
albynuta11
am o intrebare de la sex oral poti face cancer la gat? va goc cine poate samii dea un rasp va multumesc
2 comentarii
0
05-06-2011, ora 05:25
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata, tocmai am citit ca o infectie HPV ( virusul implicat in etiologia de cancer de col uterin ) contractata in urma sexului oral creste de 32 de ori riscul de cancer orofaringeal; si apoi se pot lua tot felul de infectii, frecvent herpes, E. Colli, :) (... povestea cu castravetii o pot crede eventual nestiutorii...) Cred ca trebuie sa ai grija si cu cine te saruti, nu prea stii la ce a fost folosita gura aia...Concluzia este ca da, sexul oral produce cancer al gatului.
0
06-06-2011, ora 13:28
albynuta11
Nu este medic/terapeut
albynuta11
Va multumesc mult pr rasp care lam primit asi dori sa stiu cum se manifeste cancerul la gat care sunt primele simptome, eu dupa ce am facut sex oral am avut o durere f mare in gat si ma durea stomacu tare, dantura la fel ma doare maselele, (toate astea provin de acolo?) dupa o perioada de 2 3 zile durerea din gat a disparut dar inghit mai greu, , ce ar trebui sa fac aceasa actiune desi prietenul meu ma corupt sa fac asa ceva eu nu eram de acord dar am aceptat finca il iubesc f mult, va rog mult de tot dac aveti vriun sfat sa mil acordati ca sunt cam speriata cu gandu asta de aface cancer la gat, Multumesc si o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns