sex oral

17-08-2011
Izabell
Nu este medic/terapeut
Izabell
Salut, imi iubesc prietenul foarte mult si de asta im incercat intr-o zi sa-i fac placut coborinduma mai jos, i-am facut sex oral...l-a inebunit sii place asta foarte mult mi-a spus ca nu ia mai facut nimeni o asa placere, dar totul ce ma deranjeaza este ca el nici ca nar incerca sa faca la fel...care e problema si de ce nu ar face-o si el???
4 comentarii
0
17-08-2011, ora 18:54
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
De unde sa stim noi de ce nu vrea s-o faca ? Cu el ai discutat ? Poate n-a mai facut-o pina acum si stii cum e cind faci prima data ceva, ai retineri, ti-e frica de necunoscut. Asa eram si eu la inceput. Dar dupa ce am vazut ce buna e, nu mai ma puteam opri :)
0
18-08-2011, ora 14:35
Izabell
Nu este medic/terapeut
Izabell
stii parca mii frica sa-i spun...nu am prea mare experienta desi si eu am incercat la el asa ceva prima data.si nici ca n-as sti cum sa-i spun...o dracie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
18-08-2011, ora 17:19
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
El ce experienta are in domeniu ? A mai avut si alte femei ? A mai facut vreodata sex oral ?
Trebuie sa comunicati, numai asa puteti rezolva problemele. Sa va spuneti fiecare ce va face placere si ce nu.

Uite cum ai putea sa faci. Dupa ce ii faci tu lui, ii zici : " - Vrei sa-mi faci si tu mie ? ". Inteleg ca ti-e frica sa nu te respinga, dar chiar daca face asta nu esti tu de vina cu nimic, inseamna ca el are o problema. Nu trebuie sa te simti vinovata, zici "ok" si mergeti mai departe. Iar altadata, cind mai stati voi de vorba, incercati sa discutati despre asta. Dar eu nu cred ca se va ajunge aici. E baiat, ce naiba, doar n-o sa-i fie frica de o pisicuta. :) E mai greu cind EA nu vrea. Pfffai de mine, sa vezi atunci ce munca de lamurire trebuie sa duci :(
Sau puteti sa va uitati la un film porno si cind ajungeti la o scena in care el ii face ei sex oral, ii zici : " - Vrea si eu asaaaa ! " :)
Si inca ceva. Pentru sanse mai mari de reusita trebuie sa fie spalata si rasa. (nu ne plce sa ne intre par in gura) :)
0
19-08-2011, ora 13:40
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
Daniel iti zice f bine!
Trebuie neaparat sa aveti o conversatie pe tema asta, sa vezi si tu ce gandeste el. Motivele pt care el nu-ti face pot sa fie f multe.(poate ii place doar sa i se faca da nu vrea sa faca si el).
Eu iti propun sa ai o discutie sincera cu el si dupaia, in functie de acel raspuns iti putem da si noi mai multe sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •