sex oral neprotejat

26-12-2009
srcondid
Nu este medic/terapeut
srcondid
Am cateva nelamuriri:
Sunt barbat de 24 ani si aseara am intretinut raporturi sexuale normale protejate cu o persoana pe care o abia o intalnisem. Problema e alta...inainte aceasta persoana mi-a facut sex oral fara prezervativ, chiar daca pentru putin timp.
La ce riscuri m-am supus si ce trebuie sa fac acum?
Daca cumva am contactat o bts cand pot aparea primele simptome si cam cum ar arata?
Pana sa aflu daca sunt bolnav pot intretine raporturi sexuale protejate cu prietena mea fara teama de a o imbolnavi?

V-as fi foarte recunoscator pentru lamuriri.
8 comentarii
0
26-12-2009, ora 12:33
srcondid
Nu este medic/terapeut
srcondid
AAA. si ma ingrijoreaza foarte tare HIV, se poate sa fiu infectat daca persoana in cauza este si ea? La cat timp pot face un test ?
0
28-12-2009, ora 22:30
diana london
Nu este medic/terapeut
diana london
sfatul meu e sa nu faci nimic cu prietena ta pana nu te asiguri ca totul e ok si ca nu ai contactat vreo boala, dute la spital fa rapid niste teste si analize si asigurate ca totul e bine, dak totusi ai luat vreo boala gandestete ca riscul de a o imbolnavi pe prietena ta este foarte mare si nu cred ca vrei asta mai ales ca iti pui in pericol relatia
0
30-12-2009, ora 12:21
srcondid
Nu este medic/terapeut
srcondid
Desi n-am avut niciun fel de simptome, m-am speriat totusi si am facut un set de analize la o policlinica privata foarte buna, cu urmatoarele rezultate:


Ag HBs 0.00 negativ
Ac anti HCV negativ
HIV1/Hiv2 negativ
RPR negativ
THPA negativ


E de bine?
0
30-12-2009, ora 15:42
diana london
Nu este medic/terapeut
diana london
da e bine testele de sange au iesit bune dar pe viitor ai grija si protejeazate aventuri sunt la tot pasul si pericol odata cu ele dar viata ta e mai importanta si e numai una
0
29-10-2012, ora 17:37
T3chno_Alex
Nu este medic/terapeut
T3chno_Alex
Buna! Am si eu o problema. Astazi am iesit cu o fata la un suc. Si din vorba in vorba, mi-a facut Sex Oral. Prostia este ca eu n-o cunoasteam ( decat ce am vorbit un pic cu ea pe net ), si ca am fost neprotejat! Bineinteles, ea nu este curva (macar atat stiu)! Dar vreau sa fiu sigur, nu stiu cu ce fel de baieti a mai umblat! Ceea ce stiu este, ca ultimul contact oral la avut acum 2 luni! Cam ce simptome ar trb sa-mi apara in caz ca am luat ceva?? Si in caz ca nu apare nimic ciudat sunt ok, ca inainte?? Mai e o problema, ea in timp ce facea, se poate sa ma fi zgariat cu doi dinti, iar pe penis am 2 pete/zgarieturi de sange ( pe piele, nu pe cap ) ca si cum ar fi curs, dar sangele n-a dat pe afara!! A strans-o cu dintzii in gura ( scuzati limbajul ). Nu mam terminat in gura ei(aste e bine, din cate stiu). Si inca ceva, ea dupa ce mia facut chestia asta...mi-a spus ca avea si amigdalita.:| Ar trebui sa-mi fac analizele?? Si daca da, dupa cat timp?? Ajutati-ma, va rog frumos.am aruncat o privire pe net despre "Ce poti lua prin Sex Oral" Si sunt speriat de moarte. Promit ca nu mai fac asa ceva in viata mea. Pentru 10 minute de placere, acum sunt speriat de moarte. Mai bine stateam acasa, si ma uitam la filme, decat sa practic. Daca afla si prt. mea ma spanzura:((, pt. ca mi-am zis ca dac ea nu vrea sa-mi faca sex oral, sa vb cu alta fata in secret sa-mi faca. Eram curios, promit sa nu mai fac asa cv niciodata:(( Va rog frumos ajutati-ma!! Mi-e frica.
0
11-04-2018, ora 15:10
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna ziua. În urma cu 4 luni am fost la o chinezoaica si am avut un contact sexual oral neprotejat si normal protejat. Menționez că înainte cu 3 h sau 4 h m am fost ras si m am tăiat putin pe testicol si nush dacă in acest timp rana sa cicatrizat. După o lună de la contact am fost si mi am facut un test hiv de frica sa nu am ceva si raspunsul a fost negativ. Am astept sa treaca cele 3 luni si l am repetat iar, același rezultat după 3 luni negativ. Mi am facut si un set de analize de sanatate si toate au iesit bine fără nici o problemă, am facut si vdrl negativ, hepatită b si c negativ sumar de urina totul ok. Momentan ma simt Nașpa, obosesc de repede, fără chef de nimic, mi au apărut coșuri pe corp, ma mânca pielea, diaree ff rar. 
E posibil sa mi fii apărut anticorpii acuma ?
0
18-08-2018, ora 20:46
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
@John 55

Pai de ce ai facut sex oral? Ai simtit ceva din prostia asta ? Nu era mai bine ca inainte de a face aceste porcari, nu era mai bine sa te documentezi si sa vezi la ce riscuri te expui ? Acum este bine ca stai cu frica in tine ? te-ai invatat minte ? :))
0
19-08-2018, ora 16:38
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
M am luat după niște prosti și am fost cu ei la fete și mnah
Am făcut testul la 3 la 6 și la 8 luni și a fost negativ.
Asta a fost învățare de minte.
Nu mi mai trebuie sa ma duc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •