Sexul oral

06-03-2022
Aniela23
Nu este medic/terapeut
Aniela23
Bună seara, ce părere aveți despre o relație foarte deschisă, cu dragoste in locuri ne permise și despre sexul oral?
Voi cum vedeți o astfel de relație?
11 comentarii
3
06-03-2022, ora 21:46
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
O parere foarte buna
4
07-03-2022, ora 00:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am impresia ca baiatul va considera o fata de moravuri usoare.
3
07-03-2022, ora 01:02
Aniela23
Nu este medic/terapeut
Aniela23
Nu cred asta, doar că foarte mulți dintre noi nu recunoastem ce ne place și ce nu, fiind 90% criticați
1
07-03-2022, ora 13:42
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Depinde ce vă doriți: o relație de lungă durată sau ceva de genul, , trăiește clipa”. Nu spuneți ce vârstă aveți și de ce dragostea înseamnă numai sex? De ce simțiți nevoia să o faceți în locuri nepermise și nu în intimitatea unui cămin? Poate v-ar face bine să stați de vorbă cu un psihosexolog care să vă ajute să vă dați răspunsurile de care aveți nevoie. În spatele oricărui comportament se află o cauză pe care trebuie să o descoperiți.
2
07-03-2022, ora 19:13
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
In locuri nepermise. poate, dar sexul oral... nu, fiecare organ are rolul lui, cred ca e mai bine sa respectam asta. In plus, daca e nevoie de sex oral pentru ca celalalt partener sa ajunga la orgasm inseamna ca ceva nu functioneaza cum trebuie.
3
10-03-2022, ora 01:14
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Aniela23, sexul oral este cea mai comuna perversiune sexuala frumoasa pe care o practica oamenii din cele mai vechi timpuri. Perversiunea sexuala este un comportament care nu este intentionat sa se intample in mod natural. Adica, naturii care ne-a creat nu ii foloseste la nimic sexul nostru oral, dar uite ca noi totusi il practicam, doar asa pentru ca ne face sa ne simtim bine. Unele perversiuni sint complet deplasate si intra in sfera bolilor mintale. Dar sexul oral este o perversiune complet nevinovata si sanatoasa, de aceea am numit-o "perversiune frumoasa". Multi oameni, cand aud cuvantul asta "pervers", se sperie si te ocolesc, pentru ca il asociaza cu ceva complet rau, ca nu ii duce mintea sa inteleaga ca nu toate perversiunile sint nocive. Si asta pentru ca nu gandesc cu creierul lor, ci urmeaza niste idei primitive care le-au fost introduse in cap de niste entitati de autoritate. Principala entitate care ne-a otravit cel mai mult sexualitatea este religia. Dar asta e o alta discutie...

La chestia cu sexul in locuri nepermise banuiesc ca te referi la locuri mai publice, acolo unde exista probabilitatea sa fiti prinsi. Cum ar fi pe randurile din spate intr-un cinematograf, in tren, la mare in apa, la marginea unei paduri, etc... :) Acestea fac parte dintre fanteziile realizabile, si sint la fel de frumoase si sanatoase ca si sexul oral. Daca voi tineti unul la celalalt, bucurati-va impreuna de aceste jocuri frumoase ale sexualitatii... Avem nevoie de fantezii si perversiuni frumoase ca acestea, ca sa nu ne pierdem mintile, sa mai evadam un pic din lumea asta atat de cerebrala cu toate regulie si constrangerile ei... In viata de zi cu zi sintem hartuiti si infranati din toate partile iar experienta sexuala ne ofera, pentru moment, acea stare de fericire ce insoteste uitarea de sine.

Si tine minte un lucru: Atunci cand exista iubire adevarata intre doi oameni, nimic din sexualitatea lor de comun consimtita, nu poate fi condamnat si nu e treaba nimanui sa faca asta ! Sexul nu este un lucru rau (cum zice religia) si nici unul bun... Este asa cum e omul care il practica. Daca omul e rau, atunci el va folosi sexul pentru a abuza sexual alte persoane. Daca omul are un suflet bun si isi iubeste persoana cu care a ales sa formeze un cuplu, atunci el va folosi sexul pentru a o face fericita. Nu perversiunile noastre sint problema, ci lipsa iubirii. Cand exista iubire adevarata, orice fel de sex ai face si in orice mod l-ai face, este ceva minunat. (Aici ma refer la oameni sanatosi la cap). In bratele unui barbat care ar face-o sa se simta iubita, femeia s-ar darui in toate modurile posibile, ar face toate perversiunile si chiar ar vrea "sa fie folosita" ca un obiect sexual in pat, pentru ca ea stie ca acesta este doar un joc erotic si in realitate omul ei o iubeste cu adevarat.

Deci, ai binecuvantarea mea pentru aceste lucruri, daca asta asteptai de la noi... Si dupa cum vezi, nu sint un oarecare, stiu despre ce vorbesc. Considera-ma Zeul Bun al Sexului.
0
10-03-2022, ora 12:47
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
De vis ! Este ce-mi doresc !
0
26-04-2022, ora 16:47
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Daca este vorba despre relatii sexuale de calitate, atunci trebuie sa vorbim si despre INTIMITATE...
Realtiile sexuale in locuri publice nu implica intimitatea si deci sexul aici, pina la urma devine mecanic //
O alta intrebare ramine necesitate dv-stra de a face sex in locuri publice.. ceea ce s-ar parea ca implica necesitate de adrenalina, de stres sau/si inducere de anxietatea sau o stare anxioasa implicata cu sexul !
In cazul in care persista aceste dorinte si apare necesitatea si posibilitatea realizarii lor in viata reala - recomand sa consultati un sexolog, pentru a evita consecinte pe viitor si anume :
- frustrari
- disfunctii sexuale
- sexogolism
- alte probleme psihologice

Multa sanatate va dorim si va multumim pentru curaj si increderea oferita !
Cu respect Dr. ADRIAN SADOVNIC, sexolog
1
26-04-2022, ora 21:24
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Domnu doctor, doar nu va imaginati ca oamenii astia se intalnesc si fac sex numai in public si ca nu exista nici un fel de intimitate intre ei... Poate chiar sint un cuplu care se iubesc, poate ca in rest isi traiesc viata foarte intim, poate sint chiar introveriti si familisti. Chestia cu sexul in public este doar o fantezie, este acea scanteie de nebunie de care avem nevoie ca sa nu o luam razna cu totii. Dar este o nebunie inofensiva, care nu face nici un rau nimanui... si nici nu este ceva patologic cum ati stabilit dvs, psiho-sexeologii. Ca doar nu va inchipuiti ca e vorba de sex in Piata Centrala din Chisinau la amiaza cand e cea mai mare aglomeratie... Ideea de sex in public este sa o faci fara sa te vada nimeni ! Doar locul este public, dar nu trebuie sa fie public cu oameni. De fapt, pot fi si ceva trecatori, dar regula de baza este sa nu te vada nimeni. De exemplu, multe fete adora sa-si dezgoleasca sanii in public pentru cateva secunde si sa-si faca poza. Chiar daca sint si cativa oameni pe acolo ea se asigura inainte ca nimeni nu o priveste... Nu sintem exhibitionisti ! Eu i-am sarutat sanii fostei mele iubite intr-o scara de bloc... Loc public, dar nu era nimeni. Doar ideea ca poti fi prins e incitanta. Deci, credeti-ma ca nu are nici o legatura cu lipsa de intimitate dintre cei doi. Iar stresul si starea anxioasa de care vorbiti... ati vazut dvs. vreun om nestresat pe pamantul asta ?
1
14-06-2022, ora 18:58
driver60
Nu este medic/terapeut
driver60
Ce părere avem ?
Personal nu m-ar deranja...
O relație de genul, dacă amândoi sunt pe aceiași lungime de undă, va fi bine pentru ei.
1
08-10-2022, ora 11:38
Belcu
Nu este medic/terapeut
Belcu
Consider sexul oral, mai ales cel practicat de barbati(cunilingus) foarte placut si util.Este de fapt o forma de respect si dragoste.In cazul in care exista si o anume doza de impotenta este si foarte util.Personal il practic frecvent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •