Sexul oral

11-03-2010
Anda2010
Nu este medic/terapeut
Anda2010
Buna seara tuturor!
Am o relatie cu iubitul meu de 2 ani de zile(n~e cunoastem de cand am implinit eu 20 de ani).Avem obisnuinta ca de fiecare data sa ne tachinam ne mai batem (in gluma) si cand nu ma lasa in pace il amenint ca il musc dupa care el imi tot spune "de unde?cu un glas pervers" cand il mai sarut pe burta imi spune "mai jos, dupa care ma duc putin mai jos si il sarut iar el spune si mai jos apoi ma opresc si incep sa rad. am discutat cu el despre fanteziile noaste eu i le~am spus le~a zis si el si l~am intrebat daca are fantezie in legatura cu sexul oral dupa care a fost un raspuns nu foarte hotarat cu doamne fereste cum sa vreau sa imi faci asa ceva sau altul mai convingator a spus doar nu.ce spuneti oare asta este fantezia lui?(eu cand fac dragoste cu el si il sarut peste tot am tendinta sa ma duc si mai jos iar el cand ma saruta peste tot imi doresc sa se duca si el mai jos dar imi este oarecum sa ii spun.Astept o parere.Multumesc!
3 comentarii
0
11-03-2010, ora 23:43
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, este foarte probabil sa aiba asemenea fantezii, dar sa fie convins ca "nu se cuvine", ori sa se teama ca ati putea crede, daca v-ar cere asta, ca e ceva injositor ori scarbos. Multi considera sexul oral ca este de domeniul femeilor usoare, altii au blocaje care tin de valori morale.
0
30-04-2010, ora 21:16
girly
Nu este medic/terapeut
girly
domnul doctor are dreptate, nu iti confirma din teama de a nu-l respinge considerand sexul oral ceva degradabil. sa stii ca sexul oral nu inseamna neaparat pana la capat( sa ejaculeze in gura la tine) poate fi doar pentru sporira placerii. incearca si tu si ai sa vezi ca nu e bai.
0
30-04-2010, ora 22:23
CalinRadu
Nu este medic/terapeut
CalinRadu
Deci eu consider ca atunci cand faci sau ti se face sex oral deja vorbim despre un alt nivel. Eu consider ca persoanele care nu fac asa ceva sunt prea conservatoare si prea "gri" in pat... In pat ai nevoie de fel si fel de senzatii de sentimente, nu trebuie sa te gandesti atunci cand simti ca trebuie sa cobori mai jos ci doar pur si simplu sa o faci iar mai devreme sau mai tarziu o va face si el si iti garantez eu ca nu se va supara dupa ce il pui in fata faptului implinit ci din contra. Oameni buni invatati sa faceti dragoste, invatati sa va bucurati de preludiu si invatati sa va simtit bine si sa faceti pe altii sa se simta bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •