Sfat disconfort partea dreapta sub coaste

30-06-2008
Mast
Nu este medic/terapeut
Mast
Buna ziua, am 26 ani, g. masculin, lucrez in birou, de doua luni si ceva simt un disconfort in partea dreapta a abdomenului, uneori senzatie de usturime /zona sub coaste dreapt - dreapta de ombilic - sus de coapsa/ pe care o simt indeosebi atunci cind stau in pozitie asezat, sunt fumator, si se mai intimpla rar si exces de alcool, febrau nu am avut, somnul nu-mi este afectat, pofta de mincare nu este afectata, cind ma misc dispare acest dezconfort, si in general procesul digestiv nu este afectat, am avut citeva ori senzatie de greata, de mic am fost la evidenta cu gastrita, as vrea sa ma sfatuiti ce analize sa fac, si ce ar putea fi.

Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
30-06-2008, ora 00:00
calitaionela
Nu este medic/terapeut
calitaionela
buna, si eu am avut aceeasi problema, dar clar nu se stie nimic am fost de 2 ori la urgente din cauza dureri care iradia in umar, un diagnostic clar nu este se pare ca este splina de vina dar eu nu aveam stari de greata si trebuie sa tin regim si sa iau antispastice si analgezice dar sa nu fie puternice ca afecteaza stomacul, asa ca trebuie sa incerci si cu o echografie sa vezi daca este colcecistul daca nu este de la gastrita.
sa urmaresti daca este de la mincare ( ce maninci )
succes
Adaugă un comentariu / răspuns