Short Rife Viruses Brief

04-02-2022
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
, , Vei învăţa pe cheltuiala ta că de-a lungul vieţii vei întâlni mai multe măşti decât chipuri., , Luigi Pirandello.

Referitor la terapia Rife virusurile ARN sunt sensibile, chiar si la frecvente generice pe cand cele de tip ADN sunt foarte rezistente.

Virusurile ADN pot fi incertinite intr-o oarecare masura folosind frecventa de 313500 sau armonica a trei-a a acesteia 940500 Hz.
Aceasta frecventa distruge ARN-ul mesager necesar sintetizarii proteinelor virale, dar nu opreste celulele infectate sa fabrice in continuare virusuri, dearece ADN ul viral nu este afectat.

Retrovirusurile cum este HIV sunt genetic virusuri de tip ADN deorece informatia este pastrata timp lung sub forma de ADN desi fizice sunt virusuri ARN.

O celula infectata cu astfel de virusuri nu poate fi oprita prin Rife sa produca virusuri, doar poate fi incetinita chiar mai mult decat in cazul virusurilor fizic ADN, deorarece ARN-ul viral fabricat este in mare parte distrus.

Pentru virusurile de tip ARN inclusiv sarscov2 Rife este prima alegere deoarece pot fi oprite cu putine frcvente conform citatului.

313Khz, 313, 5 Khz, 315-320 Khz, 364 khz 375, 61 khz si armonica a treia acestora, 926, 5 khz, 940.5 khz, 1126.83 khz, sau chiar mai sus in jur de 5 Mhz.

Acestea sunt frecvente Hulda sau ETDFL, dar in mare sunt aceleasi in ambele cataloage, armonica a treia fiind similara cu frecventa mai mica, am testat personal mai multi ani si am confirmat, de exemplu 313.5 este acelasi lucru cu 940.5 iar 926.5 este apropiata de 940.5.

Aceasta constatare simplifica lucrurile deorece se ghideaza dupa chipuri nu dupa masti.

In cazul virusurilor de tip ADN homepatia e prima alegere deoarece sunt rezistente la Rile (pot fi doar incetinite).

Problema la homeopatie este ca e greu de vazut ce se ascunde in spatele mastilor.

E greu de abordat intuitiv asa cum este Rife, se poate utilza un repertoriu, Boericke actualizat este printe cele mai folosite.

Se poate folosi insa si o abordare mai putin ortodoxa, o meta analiza pe net a remediilor administate in anumite boli, asta ridica oarecum voalul mastilor, desi nu este intuitiva, este realizata prin putere de calcul bruta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.