Vreau sa studiez și să învăț cum sa mă autovindec

20-04-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Deocamdată incep cu cartea "Codul vindecarii"de de.Alex Lloyd și vreau să aflu informațiile și să aplic metoda de acolo dar daca știți și alte cărți cu alte metode de autovindecare emoțională, psihica, fizica va rog sa îmi spuneți și mie.
De azi vreau sa mă ocup sa învăț să mă autovindec căci am nevoie.
4 comentarii
2
20-04-2022, ora 18:05
360
Nu este medic/terapeut
360
in carti nu o sa gasesti solutii de vindecare. cel mult din carti inveti unele strategii de adaptare la diferite stiluri de viata, inveti autodezvoltare. insa ca sa te auto dezvolti, trebuie sa ai o directie in care sa vrei sa te auto dezvolti. gandeste-te pe ce directie vrei sa o iei, profesional vorbind. chiar daca directia profesionala nu te va duce pe varfuri, e bine sa alegi o directie. odata ce stii directia in care vrei sa mergi si lucrezi la a te dezvolta pe acea directie, sufletul se vindeca singur, in mod automat. o sa dispara depresia, si alte emotii negative, iar soarele va rasari pentru ca vei face ceva ce iti bucura sufletul

daca nu stii in ce directie sa o apuci, gandeste-te la materii din scoala care ti-au placut, si porneste de acolo. gandeste-te la domenii in functie de materiile din scoala care ti-au placut. spre exemplu: literatura - psihologie. fizica - electrica, astronomie, etc... cauti pe net domeniile eventual
0
22-04-2022, ora 23:11
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mulțumesc Xtreme!
0
22-04-2022, ora 23:12
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Apropo, tu ce pasiuni ai?Reușești sa muncești?Ce job al?
Am uitat, cred că mi-ai zis odată dar am uitat scuza-ma.
0
24-04-2022, ora 05:47
360
Nu este medic/terapeut
360
uneori fac siteuri pt altii, alteori fac siteuri pt mine cu articole gen stiri, unde sa vina useri normali de pe google... iar din reclamele pe care le pun pe site, intra ceva bani.
m-am apucat de genul asta de munca din 2006 :) pe vremea aceea nu aveam probleme medicale. se pare ca am invatat ce trebuie la timp. am avut noroc.

daca ai lua-o si tu pe directia asta, te-as putea indruma, doar ca iti va trebui timp pana sa inveti cum stau lucrurile, si mai ales va trebui sa stii engleza ca sa poti invata meserie. stii engleza (sa citesti/asculti) ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.