sideremie crescuta, proteine totale serice scazute

In octombrie 2010, la analize , , de rutina" totul a a fost in regula :GPT GOT BILIRUBINA; CREATININA; ELECTROFOREZA;UREE;CRP; HEMOGRAMA;VSH;FIBRINOGEN -totul a fost in limite normale. Ieri cand am solicitat o ionograma SIDEREMIE 168 - val max admisa 145- si proteine totale serice 5, 6 val normale 6, 6-8, 7. Exista o legatura intre aceste doua analize / ( mentionez ca eu nu am solicitat decat ionograma si totusi am avut si aceste proteine serice ) Ce ar trebui sa fac in continuare. MULTUMESC.
2 comentarii

Dupa unele laboratoare valoarea sideremiei este normala [ dar la limita superioara a normalului].poate ca iei medicamente cu fier sau poate ai un consum constant de alcool...Nu te ingrijora, repeta sideremia, electroforeza si probele hepatice peste trei luni.

Multumesc mult pentru raspuns.Am luat minerale care contin si 3 mg fier, alcool nu consum deloc. Am sa repet analizele. Sarbatori fericite, linistite cu bucurie si sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?
- 1Leucocite scazute si in sange si in urina
- 1Lista analize
- 0HRV la ceasurile smart