sideremie marita
La analizele alea medicale "obligatorii" mi-a iesit sideremia marita 151 µmol/L, medicul de familie nu a zis nimic, doar mi le-a dat si atat. Este vreo probelama? Ce inseamna asta? Trebuie sa-mi fac probleme?
1 comentarii
buna ziua,
la analizele facute mi-a iesit sideremia 159 si nu stiu din ce cauza, este ceva grav?M-am simtit rau si din aceasta cauza mi+am facut analizele, mi-au amortit mainile, am vazut totul in jurul meu negru, si a trebuit neaparat sa ma intind pe pat ca altfel simteam k imi explodeaza capul din cauza stelutelor ce le vedeam.Spunandu-i medicului de familie despre cele intamplate mi+a facut un set de analize din care rezulta ca sideremia e 159 in loc de 144.Sa fie oare aceasta cauza starii mele de rau?
va rog ajutati-ma cu un sfat bun
multumesc!
la analizele facute mi-a iesit sideremia 159 si nu stiu din ce cauza, este ceva grav?M-am simtit rau si din aceasta cauza mi+am facut analizele, mi-au amortit mainile, am vazut totul in jurul meu negru, si a trebuit neaparat sa ma intind pe pat ca altfel simteam k imi explodeaza capul din cauza stelutelor ce le vedeam.Spunandu-i medicului de familie despre cele intamplate mi+a facut un set de analize din care rezulta ca sideremia e 159 in loc de 144.Sa fie oare aceasta cauza starii mele de rau?
va rog ajutati-ma cu un sfat bun
multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?