Simptome de BRGE, dar endoscopie perfectă
Bună ziua!
In urma cu două luni am început să am probleme seara, o durere in piept care credeam ca este o reactie alergica, avand IgE aproximativ 1000. Cu trecerea timpulii, problemele s-au agravat, iar acum scuip un litru pe zi si am durere toracica indiferent de regimul adoptat. La prima vedere, doctorul mi-a pis diagnostic de hernie hiatala si BRGE, dar dupa ce am facut o endoscopie mi-a spus ca nu am absolut nimic. Nu stiu ce sa mai fac...
In urma cu două luni am început să am probleme seara, o durere in piept care credeam ca este o reactie alergica, avand IgE aproximativ 1000. Cu trecerea timpulii, problemele s-au agravat, iar acum scuip un litru pe zi si am durere toracica indiferent de regimul adoptat. La prima vedere, doctorul mi-a pis diagnostic de hernie hiatala si BRGE, dar dupa ce am facut o endoscopie mi-a spus ca nu am absolut nimic. Nu stiu ce sa mai fac...
1 comentarii
cazul tipic de om bolnav-analize perfecte
endoscopia VEDE nu SIMTE. Daca nu au fost vazute urma ale arsurii pe esofag au zis ca nu ai reflux. Eu zic ca refluxul exista doar ca nu a ajuns sa arda esofagul atit de tare incit sa fie vizibil endoscopic, poti incerca cu dicarbocalm...metoclopramid, daca nu ai incercat. lasa fumatul daca fumezi si linistestete daca esti stresat
endoscopia VEDE nu SIMTE. Daca nu au fost vazute urma ale arsurii pe esofag au zis ca nu ai reflux. Eu zic ca refluxul exista doar ca nu a ajuns sa arda esofagul atit de tare incit sa fie vizibil endoscopic, poti incerca cu dicarbocalm...metoclopramid, daca nu ai incercat. lasa fumatul daca fumezi si linistestete daca esti stresat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14cura detoxifiere ficat
- 4probleme de alimentatie la bb de 4 luni
- 6gastrita de reflux, va rog sa-mi dati niste sfaturi ce tratament sa mai iau?
- 4boala celiaca!
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 11Endoscopia nazala. Ce se poate observa cu aceasta?
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 11Urmari ale refluxului gastro-esofagian sau altceva?
- 2Presiune in piept, eructatii
- 1Dureri in zona pieptului si coastelor.
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 1Durere ușoară în piept stanga
- 10Nas infundat 90% si reflux gastroesofagian
- 1Durere constanta piept partea stanga si ameteli.
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 2Gastroenterologie K29.7 gastrita nespecificata
- 2Ragai des
- 2"Dureri" in zona inimii si lipsa de aer
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: