Simptome premenstruale, test de sarcina negativ

Buna ziua,
In primul rand as dori sa multumesc celor care ma vor ajuta si ma vor intelege. In al doilea rand sunt foarte disperata/stresata, simt ca ma sufoc si mai sunt si in sesiune :((
In luna aprilie mi-a intarziat menstruatia 6 zile, desi inainte aveam un CM regulat. Menstruatia a fost inchisa la culoare si prezenta cheaguri. M-am gandit ca am racit, dar greseala mea, nu am facut nimic pentru asta. In luna mai, menstruatia nu si-a facut deloc simtita prezenta. Imi intarzie de 13 zile, am doar simptome premenstruale, sanii sunt neschimbati, nu e niciun semn al sarcinii. Nu am pofta de mancare si nici nu pot dormi, insa asta probabil din cauza stresului. Problema mea care este? Mi-am facut un test pe 3 iunie si mi-a iesit negativ. Azi urmeaza sa fac altul, Sure Check am sa incerc si sper sa fie tot negativ. Mentionez faptul ca in ultima perioada viata sexuala nu a fost prea activa si am folosit mereu prezervativ. Insa nu stiu daca s-a nimerit sa fi fost vreunul defect sau mai stiu eu cum. De ce imi intarzie? V-ati mai confruntat cu astfel de probleme?
Multumesc!
In primul rand as dori sa multumesc celor care ma vor ajuta si ma vor intelege. In al doilea rand sunt foarte disperata/stresata, simt ca ma sufoc si mai sunt si in sesiune :((
In luna aprilie mi-a intarziat menstruatia 6 zile, desi inainte aveam un CM regulat. Menstruatia a fost inchisa la culoare si prezenta cheaguri. M-am gandit ca am racit, dar greseala mea, nu am facut nimic pentru asta. In luna mai, menstruatia nu si-a facut deloc simtita prezenta. Imi intarzie de 13 zile, am doar simptome premenstruale, sanii sunt neschimbati, nu e niciun semn al sarcinii. Nu am pofta de mancare si nici nu pot dormi, insa asta probabil din cauza stresului. Problema mea care este? Mi-am facut un test pe 3 iunie si mi-a iesit negativ. Azi urmeaza sa fac altul, Sure Check am sa incerc si sper sa fie tot negativ. Mentionez faptul ca in ultima perioada viata sexuala nu a fost prea activa si am folosit mereu prezervativ. Insa nu stiu daca s-a nimerit sa fi fost vreunul defect sau mai stiu eu cum. De ce imi intarzie? V-ati mai confruntat cu astfel de probleme?
Multumesc!
3 comentarii

Chiar nu a mai intalnit nimeni astfel de cazuri? :(

Cum ai zis si tu, din cauza stresului.
Daca stiti sigur ca prezervativul nu s-a rupt, stai linistita si intoarce-te la studiu.
Daca stiti sigur ca prezervativul nu s-a rupt, stai linistita si intoarce-te la studiu.

In cazul in care testele de sarcina sunt negative si controlul ginecologic exclude prezenta unei sarcini, se poate lua in calcul o patologie ovariana.Sindromul premenstrual implica modificari in ceea ce priveste buna functionare a ovarelor si implica o corectie a functiei acestora.Diagnosticul nu se poate pune insa virtual si se impune sa mergeti la un consult ginecologic pentru diagnostic si tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 6testul de sarcina cand se face?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 3test de sarcina
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 5Rezultatul testului HCG la sange
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 1A doaua linie roz pal pe 3 teste de sarcina. Eroare sau sarcina ?
- 0Sarcina?
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 2Aș putea fi însărcinată?
- 0Test de sarcina
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual testul de sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: