Simptome premenstruale, test de sarcina negativ

10-06-2013
IuliaCrina
Nu este medic/terapeut
IuliaCrina
Buna ziua,

In primul rand as dori sa multumesc celor care ma vor ajuta si ma vor intelege. In al doilea rand sunt foarte disperata/stresata, simt ca ma sufoc si mai sunt si in sesiune :((
In luna aprilie mi-a intarziat menstruatia 6 zile, desi inainte aveam un CM regulat. Menstruatia a fost inchisa la culoare si prezenta cheaguri. M-am gandit ca am racit, dar greseala mea, nu am facut nimic pentru asta. In luna mai, menstruatia nu si-a facut deloc simtita prezenta. Imi intarzie de 13 zile, am doar simptome premenstruale, sanii sunt neschimbati, nu e niciun semn al sarcinii. Nu am pofta de mancare si nici nu pot dormi, insa asta probabil din cauza stresului. Problema mea care este? Mi-am facut un test pe 3 iunie si mi-a iesit negativ. Azi urmeaza sa fac altul, Sure Check am sa incerc si sper sa fie tot negativ. Mentionez faptul ca in ultima perioada viata sexuala nu a fost prea activa si am folosit mereu prezervativ. Insa nu stiu daca s-a nimerit sa fi fost vreunul defect sau mai stiu eu cum. De ce imi intarzie? V-ati mai confruntat cu astfel de probleme?

Multumesc!
3 comentarii
0
10-06-2013, ora 18:29
IuliaCrina
Nu este medic/terapeut
IuliaCrina
Chiar nu a mai intalnit nimeni astfel de cazuri? :(
0
11-06-2013, ora 23:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cum ai zis si tu, din cauza stresului.
Daca stiti sigur ca prezervativul nu s-a rupt, stai linistita si intoarce-te la studiu.
0
19-06-2013, ora 21:17
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
In cazul in care testele de sarcina sunt negative si controlul ginecologic exclude prezenta unei sarcini, se poate lua in calcul o patologie ovariana.Sindromul premenstrual implica modificari in ceea ce priveste buna functionare a ovarelor si implica o corectie a functiei acestora.Diagnosticul nu se poate pune insa virtual si se impune sa mergeti la un consult ginecologic pentru diagnostic si tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  • Care este cauza de apariție a crampelor menstruale?
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Legătura dintre alcool și sindromul premenstrual
  • Tratamentul sindromului premenstrual
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Simptomele premenstruale, o problemă de sănătate publică la nivel global
  • Placebo deschis pare să amelioreze simptomele sindromului premenstrual
  •