Simt ca am ajuns la capatul puterilor

05-02-2021
vin
Nu este medic/terapeut
vin
este pentru prima oara cand scriu in orice tip de blog dar nu ma rezist de mic copil am suferit de depresie intr-un fel sau altul probabil si din cauza ca de mic copil am fost martor violentei in familie am 32 de ani 1.69 si 64 de kf in scadere darorita situatiei mam despartit acum 1 luna de pers iubita intrun fel din cauza mea dar nu cv serios si cand a venit sa ma confrunte era nervoasa si ma jignea un pic si iam sa plece dar nu mam gandit ca pleaca detot am incercat n mesaje sa o caut orice posibil nimic nici nu mai vrea sa auda de mn pana la cearta asta totul a fost perfect acuma am ajuns intro situatie de nu mai stiu cum sa ies am inceput sa iau xanax dupa aia nu am avut si am zis ca e ok 2 zile de sevraj cum nu am crezut ca exzista am inceput sa iau iar xanax cu lustral cv cu seretanina nu sfiu daca e buna combinatia ciudat sste ca si cand eram fericit cu ea o parte din mine ma tot inpingea sa fac cv gresit sa ajung iar aici e posibil sa vrei sa suferi fara sa iti dai seama numai am cu nimeni cu cine sa vb mama daca ii mao zic o omor restu se cam fereec de mn ma iubesc da les stric starea sivad ca orice incearca nu ma ajuta si ca nui normal sa suferi atat nu ma inteleg dar eu cand iubesc iubesc doar ca mereu cand am o sansa la fericire cv in capul meu ca nijte demoni imi fac sami joace mintea feste si sa ajung iar aici in 32 de sincer crd ca am fost fericit maxim 3 am ajuns la capatul piterilor plang non stop nu mananc am asc video motivationale nimic nu ma ajuta nu neaparat ca m-as sinucide ca ma gandesc cat rau as face celor ce raman in urma dar e trece prin cap prea mult o viata de depresie fata asta choar ma facea sa ma simt da ma pacalit mintea sa ajung iar aici ma simt ca si cum sunt arhitectul propriei mele inchisori si cum sa scap e mereu cu un pas in fata mea posibil sa inebunesc nu stiu numai stiu cat o sa mai rezis mai ales acuma ca numai vrea nimeni sami asc vaicarelile vb cu Dumnezeu mereu sunt o pers buna am stat cu o fata 6 ani ma parasit pt altul si porma mia cerut ajutorul sa stea putin cu mn fara sex doar sa planga langa mn dupa altul si din iubire am ajutato mereu am incercat sai ajut pe toti dar eu la cea mai mica greseala a mea se intorc de zici ca am omorat pe cineva nu mi sa dat nici o sansa karma e fosrte ironica si crd ca un pic meschina nu stiu cum sa ies de aici hoby nou numi dau seama ce as putea sa fac 80 ls suta din timp sunt singur nu stiu de ce scriu aici doar ca nu stiu simt ca din asta numai ies am ajuns sa iau 6 xanax pe si una dd seretanina dar nu prea ajuta mam apucat iar de tigari is la vale rau mama zice ca moaree daca numi revin as incerca sa asxund tot dar nun pot eu mereu am fost o persoana expresiva eu nu stiu sa stau cu o fata si sa nu o iubesc asta sunt eu offff de mom nu am puterea sa mai scriu va multumesc oricui citeste si doar sa imi dea un sfat vb orice
1 comentarii
0
16-02-2021, ora 19:03
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ar fi bine să ajungi la un psiholog clinician pentru o evaluare ca să înțelegi exact ce se întâmplă cu tine, pentru că în spatele fiecărui comportament se află o cauză.
În general copiii care asistă la violențe rămân cu niște traume, dar cu ajutorul unui psihoterapeut bun le poți depăși și poți câștiga competențe în ați gestiona viața astfel încât să poți depăși momentele dificile. S-ar putea să fii într-adevăr o persoană bună, dar care face pentru alții mai mult decât pentru propria-i persoană și să oferi prea mult necerând nimic în schimb. Poate n-ai găsit persoana alături de care să te simți împlinit și a fost o iluzie că și cealaltă persoană e asemeni ție. De multe ori persoana alături de care poți fi împlinit sufletește se află în apropierea ta, dar tu nu o vezi pentru că ești cu gândul la altă persoană.
La 32 de ani ai toate șansele să depășești momentele dificile și să te pui repede pe picioare. Ai să vezi că poți. Totul este să nu disperi, să-ți spui că ești tânăr și poți trece peste orice problemă dacă îți dorești. Nu lua medicamente fără avizul unui medic pentru că îți faci mai mult rău decât bine.
Sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul