simt nevoia sa fac sex

06-02-2015
doareueu
Nu este medic/terapeut
doareueu
am 19 ani aproape...virgina...prima oara am simtit nevoia sa fac sex la acum un an si vreo 2 luni...a fost o perioada in care aproape zilnic simteam nevoia asta.a tinut cam 2 luni jumate.mi-a trecut brusc.nu pot sa spun ca eram disperata.acum, cam de pe 15 decembrie simt iarasi nevoia asta.mi-a venit ciclul la sfarsitul lui decembrie, dupa ce s-a terminat aceasta perioada, vreo 7-8 zile nu am mai simtit nevoia.apoi iar...dar parca aveam stari de disperare pt ca nu fac sex.am inceput sa ma uit la filme porno de vreo cateva saptamani...acum vreo 1-2 ani eram 100%impotriva...mi se parea ca trebuie sa ai probleme grave sa te uita la asta...acum daca nu ma uit la cateva zile simt ca disper.sunt din ce in ce mai disperata dupa sex.de ce se intampla toate acestea???ce ar fi de facut???ajutor!!!

am inceput sa ma masturbez...o fac cam zilnic(nu bag nimic in vagin, ci la exterior.e o senzatie de excitare si asta)...nici nu stiu ce sa fac...sa ii spun lui mama...prima data cand mi s-a intamplat i-am spus(prin vara mi-am facut curaj si i-am spus)...mi-a spus ca daca simt nevoia, pot face sex, mi-a mai spus ca si ea simtea nevoia...m-a intrebat daca eram agitata cand simteam nevoia asta...dar ideea e ca pur si simplu nu am gasit persoana potrivita cu care sa o fac.m-a intrebat daca vreau sa merg la un sexolog pe care ea il stie(sincer, mi-e rusine sa vorbesc despre sex cu un barbat)...acum e mai grav decat prima oara si nu stiu ce sa fac...
2 comentarii
0
07-02-2015, ora 16:14
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DOMNISOARA aceasta nevoie este ceva normal, omeneste si toata lumea o are inclusiv animalele, cam tot ce exista pe aceasta planeta sub o forma sau alta, tot ce este viu, pana si plantele numai ca ele au gasit alta metoda de rezolvare au polen pt a atrage anumite insecte sau pasari care sa le polenizeze.
Eu te sfatuiesc sa nu dai fuga la primul si sa astepti momentul potrivit ca prima experienta o sa ti-o aduci aminte toata viata, si sa i parte de ceva frumos intr-un cadru misto.
0
08-02-2015, ora 17:17
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
Daca constati un ciclu neregulat, treci pe la un medic.
In timpul ciclului este o perioada de maxim in dorinta de sex, este normal.

Ca sa poti trece cu bine peste aceste stari poti sa te masturbezi cu masura si fara implicatii. Descopera clitorisul, amicul femeilor, si fa-l fericit. Nu te gandi ca este ceva rau, dimpotriva.
Socializeaza mult cu baietii, nu te retrage in tine.
Va veni si vremea primului baiat...dar sa fie un pic priceput. Sa aibe grije de tine iar tu fereste-te de sarcina.

Wowww...il invidiez pe acel preafericit baiat...sincer.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •