Sindrom obstructiv distal

De aproximativ o luna am o tuse seaca (de câteva ori pe zi) și ma dor omoplații, motiv pentru care am mers la pneumolog.
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7traheita fara febra cu antibiotic?
- 8haraiala pe piept pe care o aud cand stau instinsa
- 4Tuse seaca
- 4durere insuportabila in gat si o tuse seaca si foarte persistenta...
- 4Bebelus de 6 luni cu probleme de respiratie
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 2Tuse seaca si flegma in cantitati uriase
- 8Nod in gat, puroi.
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 1tuse seaca rara si diconfort in piept
- 1Tuse seaca si mucus
- 1tuse seaca si uscaciune in gat
- 4Tuse seaca de 2 luni provocata de mancarime.
- 1Tuse fara motiv
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 0Film plamani frecventa
- 0Raguseala si tuse seaca
- 1Urgent - sunt nopti care ma trezesc din somn cu o tuse seaca foarte enervanta
- 4O tuse seaca cu gadilat in gat
Mai multe informații despre: tusea seaca durere de plamani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: