Sindrom obstructiv distal
De aproximativ o luna am o tuse seaca (de câteva ori pe zi) și ma dor omoplații, motiv pentru care am mers la pneumolog.
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse uscata si dureri in piept
- 62De prin luna noiembrie tot tusesc, e o tuse seaca si care ma supara
- 10Tuse seaca, senzatie de nod in gat si secretii nazale
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 7tuse seaca iritativa
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 1tusa seaca si nas infundat
- 2Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
- 1tuse seaca la copii
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 1Pt.dl dr Fluerariu - tuse seaca noaptea copil 3 ani
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 1Tuse seaca
- 5Tuse seaca de 2 ani
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 0Tuse seaca care durează de 3 luni
Mai multe informații despre: tusea seaca durere de plamani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: