Sindrom obstructiv distal
De aproximativ o luna am o tuse seaca (de câteva ori pe zi) și ma dor omoplații, motiv pentru care am mers la pneumolog.
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Tuse seaca
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 3tuse seaca de aprox. 2 ani
- 4Tuse seaca
- 4Bebelus de 6 luni cu probleme de respiratie
- 1Dispnee, tusa seaca
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 2Tuse seaca in urma rasului
- 2Pneumologie
- 1Gadilat in gat + tuse seaca
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 5Tuse seaca peste 6 sapt, Ce sa mai fac?
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 0Film plamani frecventa
- 0Raguseala si tuse seaca
- 1Urgent - sunt nopti care ma trezesc din somn cu o tuse seaca foarte enervanta
- 1Pneumonie
Mai multe informații despre: tusea seaca durere de plamani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: