Sindrom obstructiv distal
De aproximativ o luna am o tuse seaca (de câteva ori pe zi) și ma dor omoplații, motiv pentru care am mers la pneumolog.
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tuse seaca care persista de 15 ani
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 2Tuse seaca si flegma in cantitati uriase
- 3tuse seaca dimineata si seara
- 0tuse seaca
- 109Traheobronsita la copii
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 4tuse seaca
- 2Tuse seaca persistenta
- 5Disconfort general si stare de rau
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 2Tuse seaca, persistenta de mai multi ani
- 2Tuse si senzatie gadilat in gat
- 1Tuse fara motiv
- 1Intrebare - tuse seaca care ma omoara cu zile
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 2Senzatie de inec si tuse seaca