Sindrom obstructiv distal
De aproximativ o luna am o tuse seaca (de câteva ori pe zi) și ma dor omoplații, motiv pentru care am mers la pneumolog.
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Interpretare CT, Biopsii și analize medicale
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 1Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace