sindrom poststreptococic
Salut!
Numele meu este Criclevit Mihail si am 23 de ani, pana acum am fost la 3 medici ORL pana acum pentru ca de obicei mi se usuca gatul si dimineata elimin o flegma de culoare galbuie, iar in timpul zilei are o vascozitate mai ridicata si reapare tot timpul la perioade de 30-40 de minute, o amigdala marita fara puroi, dificultati respiratorii de obicei dupa ce mananc, lipsa poftei de mancare, insomnii si o oboseala continua.
Spre surprinderea mea este cu cata indiferenta trateaza medicii pacientii.Primul medic ORL doar sa uitat in gat a precizand ca nu arata bine si am nevoie de injectii la 6 ore sau sa iau pe cale orala CEDAX timp de 7 zile.Am o amigdala un pic marita dar nu puroiaza.
In final am ajuns la o clinica private unde am facut niste analize si ASLO a iesit 384 si VSH 6 la 2 h.Mi sa recomandat sa iau pe cale orala ZINNAT 500 mg timp de 7 zile apoi sa fac moldamin timp de 3 luni, 1 la 2 saptamani.
Diagnosticul pus de medic este sindrom post strectopscpic.Am 2 zile de tratament cu Zinnat si ma gandesc ca poate nu e singura afectiune de care sufar sau diagnosticul nu e corect.Ar trebuie sa vad si alt medic?M-am saturat e umblat pe drumuri si cheltuit bani pe tratamente oferite dupa ureche.
Multumesc
Numele meu este Criclevit Mihail si am 23 de ani, pana acum am fost la 3 medici ORL pana acum pentru ca de obicei mi se usuca gatul si dimineata elimin o flegma de culoare galbuie, iar in timpul zilei are o vascozitate mai ridicata si reapare tot timpul la perioade de 30-40 de minute, o amigdala marita fara puroi, dificultati respiratorii de obicei dupa ce mananc, lipsa poftei de mancare, insomnii si o oboseala continua.
Spre surprinderea mea este cu cata indiferenta trateaza medicii pacientii.Primul medic ORL doar sa uitat in gat a precizand ca nu arata bine si am nevoie de injectii la 6 ore sau sa iau pe cale orala CEDAX timp de 7 zile.Am o amigdala un pic marita dar nu puroiaza.
In final am ajuns la o clinica private unde am facut niste analize si ASLO a iesit 384 si VSH 6 la 2 h.Mi sa recomandat sa iau pe cale orala ZINNAT 500 mg timp de 7 zile apoi sa fac moldamin timp de 3 luni, 1 la 2 saptamani.
Diagnosticul pus de medic este sindrom post strectopscpic.Am 2 zile de tratament cu Zinnat si ma gandesc ca poate nu e singura afectiune de care sufar sau diagnosticul nu e corect.Ar trebuie sa vad si alt medic?M-am saturat e umblat pe drumuri si cheltuit bani pe tratamente oferite dupa ureche.
Multumesc
1 comentarii
dragul meu actiunea va continua chiar si dupa administratrea acestor solutii. spune-mi alimentatia ta zilnica!? cam ce mananci... id meu e grancosa88. cred ca este vb despre o mica infectie in sange de gradul 1 asa le caracterizez eu personal cu alte cuvinte aceasta iti survine ca o consecinta a starii de teama sa fiu mai exact! trebuie sa te confrunti cu aceasta teama si sa ti-o reprimi sa ti-o inhibi, si sa nu iti fie teama deloc din cauza unei mici infectii. doar sunt aici sa te ajut... fii atent in timp ce lucrezi cu tine si incerci sa iti reprimi starea de teama de absolut, trebuie sa incercam sa tinem un mic regim fara a lua nici macar o pastila pt a incerca sa purificam sangele si sa ne facem sanatosi! asta doar dupa ce imi dai cateva detalii!.. pt a reusi acest lucru trebuie sa tinem un regim de 30 de zile pt ca tare imi este teama ca ai un inceput si de candida. si trebuie sa obtinem o stare de vindecare totala. eleminam toate afectiunile. contacteaza-ma cu toata increderea.nu am pretentii materiale. o fac din dragoste fata de semenii mei iubiti. dragostea Marelui Univers sa se reverse peste tine si peste familia ta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii