Sindromul ovarelor polichistice

Buna, am 22 de ani si am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, am urmat tratament cu anticoncepționale pentru reglarea ciclului menstrual, cu dostinex și duphaston, alt tratament cu profecund Ino, menstruația tot nu s a regulat, as vrea sa am un copil nu știu la ce medic sa ma mai duc pentru un tratament care sa de-a rezultate, am auzit de CLOSTILBEGYT as vrea sa stiu daca se poate lua fara prescripție medicală si daca nu se poate caut un medic bun pentru infertilitate sa ma poata indruma. Va mulțumesc!
1 comentarii

Buna. Depinde cat timp ai urmat fiecare tratament, daca ai luat o luna/doua nu o sa se vada efectul asupra ciclului menstrual. Nici un doctor nu poate sa faca miracole, incearca sa urmezi tratamentul corect si ar trebui sa observi o schimbare. Imi vine greu sa cred ca ai urmat atatea tratamente si totusi nu au dat roade. Daca doresti o sarcina Clomifen citratul adică denumirea comerciala Clostilbegylt este una dintre opțiuni.Teoretic nu se elibereaza fara prescriptie medicala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ovar polichistic netratat... pot sa am copii?
- 1sindromul ovarelor polichistice
- 15Ginecologie: sangerari, ovare polichistice, dureri de ovare
- 2hirsutism si ovare polichistice
- 1Ovar polichistic sau nu?
- 1Ovare polichistice - Rog parerea unui medic!
- 0ovar polimicrochistic sau polichistic
- 1Interpretare analize hormonale
- 1Sangerare anormala Utrogestan
- 1ovare polichistice
- 0sangerari vaginale anormale
- 0Probleme menstruatie!
- 0Ovare polichistice si anticonceptionale
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
- 0Ginecolog - Mi-a prescris Belara 3 cutii
- 0Ovar polichistic, lichid in Douglas
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: