Sinechia uterina

Buna ziua. Sunt noua pe acest forum, am 39 de ani si am trei sarcini oprite din evolutie. La prima sarcina am facut avort la cerere dupa care au urmat cele trei sarcini oprite. Intre timp mi s-a descoperit o sinechie uterina, am facut histeroscopia, am montat un sterilet dar am pierdut din nou, ultima acum doua saptamani. Credeti ca sinechia este cauza? Sunt foarte dezamagita avand in vedere si varsta. Mentionez ca sarcinile s-au oprit la sase sapte saptamani.
3 comentarii

Vreau sa mai spun ca am facut si analizele de trimbofilie si nu am probleme, si cimplexul torch si la fel este bun. Nu am aflat cauza. Ma framanta intrebarea asta. De ce?

Va rog un raspuns: am pierdut trei sarcini in saptamana sase. Este posibil din cauza sinechiei uterine? Va multumesc!
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ajutor!! interpretare spermograma!!
- 0Donez Clomiphene citrate
- 0Posibil chist ovarian
- 0Anticorpi antispermatozoizi
- 0Legarea Trompelor
- 0Trompa dreapta înfundată, mărita in volum !
- 3Intrebare - dupa instalarea steriletului cind pot avea relatii sexuale?
- 0Sterilet - mici dereglari de menstruatie
- 0Intepretare spermograma va rog
- 0Diagnostic Oligoastenoteratozoospermie
Mai multe informații despre: Sinechia uterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: