singulair la copil de 2 ani
baietelul meu in varsta de 2 ani a primit de la medicul pneumolog 7 tablete de singulair (o jumatate pe zi) sunt suficiente?
5 comentarii
Copilului meu de 4 ani i s-a prescris Singulair de 4 mg de pediatru 3 luni, cate 20 zile cu pauza de 10-asa am retinut dar nu mai stiu daca e bine sau am inteles gresit.Si nu mai retin cate 1 pe zi ?sau cate 3?
Buna ziua!
Fetita mea are 4 ani si 7 luni si i-am facut igE si are 47.5, a fost trimisa la orl si mi s-a spus ca este suspecta de rinita alergica.
Mi s-a dat singulaire de 5mg, xyzal 8picaturi de 2ori pe zi si nasonex cate un puf pe zi, toate astea timp de o luna.
Noi am mai folosit singulaire de 4 mg, dar acum mi-a dat de 5 mg, desi in prospect scrie ca cel de 5mg se foloseste la copii cu varste intre 6 si 14ani.
Nu stiu daca este bine sa il dau pe cel de 5mg.
Va multumesc!
Fetita mea are 4 ani si 7 luni si i-am facut igE si are 47.5, a fost trimisa la orl si mi s-a spus ca este suspecta de rinita alergica.
Mi s-a dat singulaire de 5mg, xyzal 8picaturi de 2ori pe zi si nasonex cate un puf pe zi, toate astea timp de o luna.
Noi am mai folosit singulaire de 4 mg, dar acum mi-a dat de 5 mg, desi in prospect scrie ca cel de 5mg se foloseste la copii cu varste intre 6 si 14ani.
Nu stiu daca este bine sa il dau pe cel de 5mg.
Va multumesc!
Prospectul este informativ ultimul cuvant de spus il are medicul, el isi asuma responsabilitatea ptr tratamentul prescris. Nu exista risc ptr copil daca se foloseste doza de 5 mg.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Mod de administrare Lorazepam (Anxiar)-Psihiatrie
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex