singulair pentru astm
pot lua singular pentru posibil astm? am fost la alergolgie si mi l a recomandat fara sa fac nici un test pentru ca am o tuse care dureaza de un an aproape. mi a dat pentru cateva zile si mi a spus ca daca imi trece tusea inseamna ca am stm daca nu mi trece inseamna ca nu am astm. As dori totusi un sfat sa-l iau tinand cont ca nu stiu sigur daca am si ca din cate am cititieste un tratament de durata? Un alt medic mi a zis ca as avea bronsita nu stiu ce sa mai cred. In plus doresc si un copil si nu stiu in ce masura m-ar afecta daca va trebui sa iau perioada indelungata.
3 comentarii
puteti sa il luaţi, este un antialergic puternic cu efect asupra astmului alergic- astfel de tuse poate fi într-adevăr astm, aşa se manifestă la unii oameni. Uneori nici nu este nevoie de tratament de prea lungă durată- dacă răspundeţi cu bine la singulair- e posibil să vă reechilibreze în timp mai scurt decât vă aşteptaţi- mai ales dacă îndepărtaţi toţi alergenii din jur- lână, mucegai, puteţi să vă luaţi perne hipoalergice, pături la fel, o curăţenie generalizată.
Eu de exemplu am luat câteva luni cândva şi nu am mai făcut crize de astm, nici de tuse.
e o inovaţie în domeniu acest tratament, eu am fost mulţumită
Eu de exemplu am luat câteva luni cândva şi nu am mai făcut crize de astm, nici de tuse.
e o inovaţie în domeniu acest tratament, eu am fost mulţumită
As incerca insa as dori sa stiu daca se poate lua si in perioada sarcinii daca va fi nevoie? Aveti cumva idee? Ma gandesc ca trebuie sa existe medicamente pentru astm si pentru gravide.
singulair e de evitat în sarcină dar există multe variante, sigur puteţî vorbi cu medicul dvs şi veţi afla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3astm? va rog raspundeti!
- 3este astm alergic sau distonie neurovegetativa
- 4Astmul si fumatul
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 3astmul la copii se vindeca la maturitate?
- 3astm?
- 21rinita alergica si astm
- 5Am consumat droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent...
- 9nu -mi vine sa cred ca e astm !
- 4miraculos pt astm
- 4alergie sau astm?
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 1alergie, astm sau raceala?
- 1Posibil astm?
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 1Interpretare valori analize
- 1Tratament astm si sarcina
- 1Diagnostic astm - care este experienta dvs. cu boala?
Mai multe informații despre: Astmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: