Sinus pilonidal

03-06-2021
Lo23
Nu este medic/terapeut
Lo23
Salut, de aproximativ 3 luni de zile cred mi a aparut un Sinus pilonidal el se umfla si se spargea la 2-3 saptamani acum de o saptamana a inceput sa se sparga la cate-va zile o saptamana. A inceput sa iasa si ceva fire de par din el. Nu stiu daca o fi de la el sau am facut eu un atac de panica ceva pentru ca nu prea ma simt bine cand stau in picioare sau noaptea cand incerc sa dorm parca inima mea pulseaza prea mult. Cand stau in picioare parca nu am vlaga in mine. Eu momentan sunt in UK abia ce m am inscris la medicul de familie aici ma pot duce la ei in 2 saptamani. Sa mai astept sau sa ma duc direct la urgenta? Nu prea am avut vizite la spital tot o data imi este frica sa nu am si altceva situatia mea sociala nu este una prea buna avand in vedere ca la mine in casa toti muncesc inclusiv sotia nu prea are cine sa ma incurajeze cu un sfat sau o vorba buna. Eventual daca as avea acceptul sa pun niste poze cu sinusul. Multumesc!

Edit: Am uitat sa mentionez ca nu ma durut niciodata, nu am avut ameteli, stari de voma, febra.
2 comentarii
1
03-06-2021, ora 07:18
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua
Va trebui sa il indepartati chirugical, iar dupa cicatrizare se face epilare laser a zonei. Daca este inflamat aplicati dezinfectant si antibiotic local.
Zi buna!
0
03-06-2021, ora 20:23
Lo23
Nu este medic/terapeut
Lo23
Nu este inflamat, problema este ca nu prea ma simt bine, ma simt molesit nu prea am putere. Am muncit ca sofer 5 zile cate 8 ore nu prea dorm noaptea. Sa fie din cauza asta sau sa ma duc la spital acum? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Epilarea laser ar putea fi răspunsul la problema recurenței bolii pilonidale
  •