Slabanog - cer ajutor

03-04-2010
Korn
Nu este medic/terapeut
Korn
Daca foarte multe persoane cauta metode de slabire, ei bine, eu caut o metoda sau metode de ingrasare. am 21 ani si am 60 kg la o inaltime de 1.82. unii pot spune ca la 60 kg nu sunt slab, dar daca va uitati la mine, chiar sunt slab.
va rog ajutati-ma, chiar am nevoie de ajutor.
7 comentarii
0
03-04-2010, ora 16:41
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ce mâncaţi de obicei? practicaţi vreun sport? vitamine? de obicei până la o anumită vârstă un pic peste 20 de ani creşterea este în înălţime şî toate resursele se duc acolo, în momentul stabilizării creşterii se va aranja şi metabolismul, iar sportul practicat regulat chiar are beneficii, va duce la o armonizare a masei musculare (nu ma refer la ceva masiv cum e trasul de fiare- ci mai degrabă un alergat, un înot- şi asta e mai sănătos decât acumularea de grăsime)
0
03-04-2010, ora 17:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Esti slab. Problema este ca poti manca si lua vitamine cate vrei, nu se va schimba nimic. Greutatea omului nu depinde mai deloc de ce se mananca ci de constitutia si metabolismul persoanei respective.
Acest lucru se vede f. usor la gravide care in 9 luni cu hranire identica pun in greutate chiar si 20 de kg (cu tot cu copil) ceea ce arata ca nu mancarea si ceva din organism este responsabil pt. acest proces.
Oamenii slabi ca tine au in general o ardere mult prea rapida din cauza excesului de oxigen/ozon din sange si tesuturi care arde tot precum focul. Aceasta constitutie nu este normala, desi in multe privinte poate mai buna decat supraponderabilitatea. Se poate face ceva numai cu ajutorul homeopatiei, exista mai multe remedii care restabilesc aceste proces dereglat de metabolism. Mergi la un medic homeopat cu experienta..sau scrie-mi un mesaj. Nu este deloc greu.
0
03-04-2010, ora 19:52
Korn
Nu este medic/terapeut
Korn
de cativa ani am aceasta problema. indiferent ce as manca nu se pune mai nimic pe mine.
sport.faceam pana acum 2 ani. si sunt sigur ca nu are nici o legatura la mine deoarece problema asta o am de vreo 3-4 ani. acum nu am timp de sport datorita programului incarcat: facultate si servici.
vitamine, am inceput de o saptamana sa iau..."supradyn", la recomandarea doctorului de familie. ce efect or avea...nu stiu. sper sa aiba.
@scarface: am sa tin cont de indrumarea ta
0
03-04-2010, ora 21:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Supradyn este o amestecatura de vitamine sintetice care numai bine nu fac impreuna cu minerale anorganice care numai rau fac si cateva metale toxice. Este extrem de nefolositor si de scump si nu o sa-ti aduca nimic decat poate un avantaj aparent pe o perioada scurta urmata de o agravare pe o perioada lunga. Contine peste 15 toxine cunoscute. Toate aceste pastile sunt bune numai pt. cei care le fabrica.

Supradyn
-
Vitamin A 800 Mikrogramm - Toxica
Eisen 5, 6 mg, - Toxic
Vitamin B1 4, 2 mg
Jod 60 Mikrogramm - Toxic
Vitamin B2 4, 8 mg
Kalium 20 mg, neasimilabil, caci anorganic
Vitamin B6 6, 0 mg
Kupfer 1 mg - F. toxic
Pantothensäure 18 mg - toxic
Magnesium 45 mg, - neasimilabil
Folsäure 600 Mikrogramm Mangan 1, 2 mg - Toxic
Niacin 54 mg
Molybdän 60 Mikrogramm, - F. toxic
Vitamin B 12 3 Mikrogramm
Phosphor 120 mg - F. Toxic
Vitamin C 180 mg
Selen 28 Mikrogramm, - F. Toxic
Vitamin D 5 Mikrogramm - Distruge asimilare calciului
Silicium 2 mg - Nisip, neasimilabil
Vitamin E 10 mg
Zink 6 mg - F. Toxic
Biatin 300 Mikrogramm
Vitamin K1 30 Mikrogramm - Daunatoare
Calcium 120 mg - Neasimilabil, caci anorganic
Chrom 50 Mikrogramm, - F. toxic
Chlorid 18, 5 mg - Daunator
0
03-04-2010, ora 22:02
Korn
Nu este medic/terapeut
Korn
ce-mi recomanzi ca si suliment alimentar?
0
05-04-2010, ora 18:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exista un simpliment alimentar care sa te ajute. Ai nevoie de un tratament homeopat care sa incetineasca arderea excesiva. Evita sarea iodata si tot ce o contine iod in primul rand.
Pastila de mai sus este toxica si in cazul tau nici nu poate sa faca nimic bun.
Cu sumplimente nu poti sa faci nimci sau mai nimic, mai ales ca nu prea exista suplimente bune.
Incearca mai degraba cu fructe uscate, in special curmale, care sunt f. hranitoare si ingrasa. Ele contin in plus majoritatea mineralelor in forma asimilabila.
0
22-07-2010, ora 12:23
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
Atita timp cit nu esti bolnav e ok, nu prea ai ce sa faci, probabil corpul tau proceseaza totul rapid. Eu am avut aceeasi problema pina la 30 de ani, aveam 42-43kg la 1, 62...eram disperata si nu ma ingrasam cu absolut nimic, mincam dulciuri cu carul, beam bere, mincam tot ce se spune ca ingrasa. Nici asa nu e bine dar ce stiam eu despre nutritie! Intr-un tirziu, am reusit si eu sa arat normal :)
Deci nu dispera!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: