slabit si ingrasat..

28-05-2006
lethal
Nu este medic/terapeut
lethal
am 17 ani, 1, 69 inaltime si 58 kg vreau sa slabesc intr-un mod sanatos. problema mea nu e de forma corpului ci mai mult de aspectul pielii. am celulita si am tinut vara trecuta o cura de slabire de 1 sapt in care am pierdut 5 kg si stratul de grasime s-a redus considerabil, si m-am ingrasat dar nu la fel de mult cum eram inainte sa incep dieta. ce sa fac acum ? sa urmez aceeasi dieta chiar daca e mai stricta?
5 comentarii
0
17-09-2006, ora 00:00
andree
Nu este medic/terapeut
andree
Buna! Iti recomand sa faci o cura de argila, aceasta cura iti va detoxifia intreg organismul. Cura de argila tine 21 de zile dupa care vei face o pauza de o saptamana si apoi reincepi cura timp de o luna de zile. Cu o seara inainte de a incepe cura vei pune un cub de argila sau o lingurita intr-un pahar de 100 ml. plin cu apa de izvor, nu de la robinet si il acoperi. Dimineata amesteci continutul cu o lingura de lemn si bei argila pe stomacul gol. Vei putea servi masa dupa jumatate de ora. iti pregatsti argila pentru seara, o vei bea inainte cu jumatate de ora inainte de cina. In timpul acestei cure cu argila iti recomand sa mananci fructe, legume, salate, carne de pui si de peste. Nu trebuie sa consumi grasimi si mezeluri. Este bine sa consumi 2 L de lichide pe zi. Sanatate!
Andreea
0
08-08-2008, ora 00:00
valia
Nu este medic/terapeut
valia
Celulita este un semn a unor dereglari in functionarea sistemului limfatic. Aceste dereglari pot conduce la acumularea de toxine in organism, care duce la randul ei la ingrasare.
Disfunctiile sistemului limfatic, la care se mai adauga, la varsta potrivita, si dereglarile hormonale provocate de anticonceptionale, "construiesc" problemele cu care se confrunta majoritatea femeilor: fibrom, chisturi, noduli etc.
Poate ar trebui sa le dai mai multa atentie.
0
08-02-2013, ora 16:20
cristian dumitrescu
Nu este medic/terapeut
cristian dumitrescu
Iti recomand miscare, 8 pahare de apa pe zi, trei mese pe zi, din care una bazata pe fructe si un detoxifiant (vezi ceai verde de la tamisa, este ieftin si foarte bun, pe site ul lor).

In plus, cat mai multe activitati in aer liber.
0
21-05-2013, ora 12:58
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Orice cura de slabire trebuie sa fie insotita de dieta adecvata si de miscare.Se recomanda a se evita consumul de carne si peste grase, conservate sau afumate, branzeturi grase, sarate, leguminoase boabe, paine, cartofi, paste fainoase (in cantitati mari), fructe dulci sau uscate, dulciuri concentrate, prajituri, produse de patiserie, frisca, smantana, creme, slanina, untura, sosuri grase, aluaturi cu unt, oleaginoase, indulcite cu zahar sau alcoolizate, lapte integral. Se evita consumul de sare peste 5gr/zi.
Se recomanda consumul de legume si fructe (in functie de continutul glucidic), zarzavaturi, paine neagra sau intermediara (in cantitati moderate), leguminoase (in cantitati moderate), carne slaba, peste slab, branza de vaci, branza slaba, iaurt, lapte degresat, ciuperci, uleiuri vegetale, unt(cantitati reduse).
Se consuma minim 2 litri pe zi de lichide(apa plata, de izvor, sucuri de legume si fructe).Se urmareste realizarea de exercitii fizice zilnic de minim 30 minute pe zi, evitarea sedentarismului.
Pentru o scadere in greutate sanatoasa pe langa o dieta adecvata si miscare, se recomanda ca intr-o prima etapa sa fie realizata detoxifierea organismului cu plante pentru purificarea organismului si drenajul toxinelor.Pot fi administrate Capsulele Purificare si drenaj Daphne, care sunt destinate acestei etape.Pentru efecte mai puternice, se pot administa impreuna cu tinctura si ceaiul cu aceleasi nume.Daca exista si alte afectiuni se poate opta pentru complexele de plante Curatarea organismului sau Curatarea colonului, in functie de simptomele avute.
In urmatoarea etapa de scadere in greutate propriu-zisa, se administreaza plante pentru cresterea lipolizei, inducerea unui puternic proces de termogeneza prin oxidarea lipidelor (arderea) pâna la nivel de energie. Datorita acestui mecanism apare scaderea greutatii corporale.Plantele lipolitice, se pot asocia cu plante care ajuta la drenarea toxinelor din organism si cu plante care potenteaza actiunea lor.Controlul greuitatii Daphne se poate folosi in aceasta etapa a curei de slabire impreuna cu ceaiurile din plante medicinale depurative si cu efect lipolitic, care asigura in plus si hidratarea organismului.
Pentru cei al caror apetit este greu de controlat, exista plante medicinale care vin in ajutorul lor si care pot fi gasite si in unele suplimente alimentare cum este Controlul apetitului Daphne.Hoodia gordonii este o planta medicinala care actioneaza la nivelul centrului satiettii din hipotalamus, eliberând un compus chimic similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic, care inhiba senzatia de foame.
Garcinia cambogia, prin acidul hidroxicitric reduce apetitul, împiedica conversia glucidelor în lipide, arde grasimile, induce termogeneza. Astfel, greutatea corporala scade si se previne acumularea de lipide.
Celor cu pofta crescuta de dulce, le este indicata planta medicinala Gymnema sylvestre.Are în compozitie o polipeptida (gurmarin) cu structura chimica asemanatoare cu a glucozei si astfel se leaga de receptorii gustativi pentru dulce de la nivelul limbii, blocându-i. Rezultatul este disparitia senzatiei gustative de dulce. Prin acelasi mecanism împiedica absorbtia intestinala, în proportie de aproximativ 50%, a glucidelor ingerate.Este o planta reglatoare a metabolismului glucidelor.Aceasta planta se gaseste in comprimatele Antidulce Daphne, care se administreaza cate 1 comprimat supt incet de 3 ori pe zi, inainte de masa.
0
27-01-2018, ora 12:09
patientedu
Identitate neconfirmată
patientedu
Sudden weakening and fattening may cause to various problems like hormonal imbalance, Thyroid problem and irregular periods in women.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •