Sotul meu are o problema
Buna ziua
Sotul meu are o problema in, in timpul actului sexual are o senzatie de usturime extraordinara, la nivelul capului, penisului.Dupa care ii apar niste bubite rosii iar aceste dispar numai in cateva zile.Nu sunt cu puroi doar ca il ustura foarte tare.Eu nu am probleme de genul acesta.Eu am mers la un doctor ginecolog pentru ca sotul nu a vrut sa mearga, dar mi s-a spus ca e in regula.Si-a pus ungvent cu Triderm si Advantan dar ele tot epar in timpul actului sexual.Va rog daca se poate sa imi spune-ti ce as putea sa ii dau sa incerce
Va multumim antucipat !!!
Sotul meu are o problema in, in timpul actului sexual are o senzatie de usturime extraordinara, la nivelul capului, penisului.Dupa care ii apar niste bubite rosii iar aceste dispar numai in cateva zile.Nu sunt cu puroi doar ca il ustura foarte tare.Eu nu am probleme de genul acesta.Eu am mers la un doctor ginecolog pentru ca sotul nu a vrut sa mearga, dar mi s-a spus ca e in regula.Si-a pus ungvent cu Triderm si Advantan dar ele tot epar in timpul actului sexual.Va rog daca se poate sa imi spune-ti ce as putea sa ii dau sa incerce
Va multumim antucipat !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act