Mi s-a spart jumatate de masea

08-06-2018
Loli1
Nu este medic/terapeut
Loli1
Buna ziua, mi s-a spart jumatate de masea din partea stanga de sus (este ultima masea) si cand beau sau mananc ma doare, vreau sa merg la dentist dar vreau sa stiu ce ma asteapta deoarece nu am fost niciodata, precizez ca jumatatea sparta sta sa cada. Mi se poate salva maseaua? Sau va fii o procedura complicata ce cuprinde si dureri mari?
2 comentarii
1
09-06-2018, ora 08:52
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Este posibil sa fie vorba despre maseaua de minte( molarul 3 ) si in acest caz probabil vi se va indica extractia ; daca este molarul 2 se incearca salvarea ''maselei''. Vi se va indica radiografie si se va decide tratamentul. Se va lucra cu anestezie, deci nu doare; este posibil ca dupa interventie sa aveti disconfort/ dureri moderate si se va recomanda tratament antiinflamator. Curaj si nu amanati controlul stomatologic!
0
09-06-2018, ora 15:13
Loli1
Nu este medic/terapeut
Loli1
Va multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul