Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare

Buna ziua, sunt andrei di cj 21 ani, in urma cu cateva zile am mancat la un fastfood shi am muscat dintrun os sau piatra, shi mi s-a crepat un dinte in 2, ma doare foarte tare nu stiu ce sa mai fac, am tot luat paduden, algocamin dar degeaba.totodata sub limba mia ieshit un fel de puroi nush cum sa zic, sa umflat shi abia pot sa vorbesc.spunetimi va rog cei de facut, tinand cont ca nu am bani sa merg la stomatolog deoarece sunt de la un orfelinat.va multumesc
3 comentarii

imi pare rau sa.ti spun dar nu ai ce sa faci. dintele crapat nu se pride la loc, trebue scos. In orice spital mare este serviciu de urgenta unde se trateaza gratuit. Trebue sa ajungi la clinica Oro-Maxilo-Facila.

am inteles cu dintele.dar cu umflatura de sub limba.care arata cu un puroiu extins sub toata limba, cei de facut?

singurel nu ai ce face. Sau e un hematom (o punga cu sange care o sa se reabsoarba) sau e chear o infectie, un abces care trebue incizat...tot la urgenta. nu ai alta solutie credema!
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Extractie masea - absces dentar
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3punga de puroi la masea
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1dureri de masele si ureche
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 1Durere măsea UL5, UL6
- 1Durere incisiv central
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 6abces in cerul gurii
- 5Dureri ale maxilarului
- 1Durere de masele îngrozitoare..