speriata...ajutati-ma va rog din suflet!!
in primul rand sa va zic ca sunt terminata psihic.stiu ca poate sunt speriata degeaba...ca mi-a intarziat ciclul doar o zi...dar am 2 sarcini la care la fel am patit si de atunci am ramas mereu cu teama de a nu ramane speriata...trebuia sa imi vina pe 18 azi suntem in 19 si dimineata cand am mers la baie stergandu-ma am observat sange.dar nu curgea ci doar daca ma stergeam aveam..apoi am sperat ca isi va da drumul pe parcursul zilei.dar nu..vad ca acum nici acele pete macar nu imi mai apar..ma protejez cu prezervativul..nu am avut probleme sa fie vre-o unul spart...de azi dimineatza si pana in momentul respectiv, , sunt ca un om turmentat..sunt amentita nu pot manca de stres si mai sunt si la munk...oare si stresul o fi de vina?raspundeti-mi va rog!!!!!!!!!
2 comentarii
Flavia21
Si din cauza stresului iti intarzie ciclul, sunt mai multi factori care impiedica "venirea" la timp al ciclului... cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina, doar asa vei vedea daca esti sau nu insarcinata...
Si din cauza stresului iti intarzie ciclul, sunt mai multi factori care impiedica "venirea" la timp al ciclului... cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina, doar asa vei vedea daca esti sau nu insarcinata...
Alte subiecte recente din această secțiune: