sprayurile anti-ejaculare dau dependenta??
cat de cat am reusit singur sa duc un act sexual sa tina mai mult. dar ma gandeam sa folosesc stud 100, am auzit ca este cel mai bun contra acestui "fenomen", dar cineva m-a sfatuit sa stau la un loc, ca cu asa ceva o fac odata si bine, iar apoi pauza. as dorii un sfat de la cei care au utilizat sau au auzit ceva despre aceste produse. multumesc
3 comentarii
Salut, nu stiu cat de recomandate iti sunt tie chestiile astea, tinand cont de cealalta problema a ta!(ti-am rasp si acolo, da mi-am schimbat nicku)
Eu n-am incercat stud 100(nici nu stiu ce este), dar te sfatuiesc sa incerci durex performa! Am ramas uimit cat de bune sunt!
Ajungi la performante f multumitoare, zic eu, plus ca o sa treci peste partea aia in care n-ai incredere in tine si dupa un timp nu mai ai nevoie de ele. Si inca un mic sfat...sa nu incepi cu viteza a 5a:P
Eu n-am incercat stud 100(nici nu stiu ce este), dar te sfatuiesc sa incerci durex performa! Am ramas uimit cat de bune sunt!
Ajungi la performante f multumitoare, zic eu, plus ca o sa treci peste partea aia in care n-ai incredere in tine si dupa un timp nu mai ai nevoie de ele. Si inca un mic sfat...sa nu incepi cu viteza a 5a:P
mi-a recomandat cineva ulei de ricin. sa mi dau pe muschiul pc inainte de a face sex.mi-a zis ca de 3-4 ori e suficient apoi voi stii sa controlez. tu ce stii? numai bine
Nu stiu ce sa-ti zic, probabil are acelasi efect ca spray-urile alea(tot din auzite) care cica te ajuta... eu am folosit prez durex si mi-am rezolvat prb, era mai mult in mintea mea problema.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act