stafilococ alb coagulaza negativ

27-03-2008
pakopak
Nu este medic/terapeut
pakopak
buna seara, am problema aceasta cu stafilococ alb ( acnee ) de 3 ani, curand voi face autovaccinu a facut cineva autovacinu si ia reusit ce sperante pot avea in autovaccin ma poate ajuta ? sau daca stiti un remediu sigur pentru tratarea acestui microb multumesc.
15 comentarii
0
14-04-2008, ora 00:00
maxina
Nu este medic/terapeut
maxina
Raspuns pentru "pakopak":
Eu am probleme cu acneea de peste un an de zile, am 35 ani si nici la pubertate nu am avut asemenea probleme.Am facut prelevare dintr-un cos(Inst.Cantacuzino) si mi-a iesit stafilococ alb coagulaza negativ(probabil 3/4 din populatie are asa ceva). Urmatorul pas a fost autovaccinul pe care l-am terminat de facut la sf. lunii februarie, in perioada asta am mai facut tratament cu antibiotic (augmentin) primul din antibiograma. Nu stiu ce fel de acnee ai tu, eu aveam de toate felurile( mici si nodulo-chistice).In urma vaccinului am observat ca nu mi-au mai aparut cosurile marunte si dese, dar am din belsug din cele mari si dureroase care nu ies la suparafata pielii.Am folosit tot felul de unguente, creme si solutii.Cele care au dat ceva rezultate au fost Zyneritul si Brevoxylul(care este pentru stafilococul alb), insa nu ma pot lauda ca dupa atatea eforturi si tratamente am rezolvat problema; am mers din nou la dermatolog si da data asta mi-a dat un tratament homeopatic, sper sa mearga, pentru ca am ajuns sincer la disperare. Mentionez ca inainte de toate aceste tratamente am facut analizele hormonale date de endocrinolog pentru aceasta problema, am facut controale si echografii in zona genitala si totul a fost bine, deci problema mea nu este hormonala ci strict dermatologica. sper ca tie sa-ti foloseasca mai mult vaccinul. Multa bafta si astept sa scrii pe forum!
0
14-04-2008, ora 00:00
pakopak
Nu este medic/terapeut
pakopak
imi pare atat de rau de fetita dvs, niciun copil nu trebuie sa sufere.eu am 15 ani dar ma pregatesc pt a da la medicina si as vrea din tot sufletul sa-i ajut pe cei din jurul meu sa vorbescu cu medici care sa-mi poata da sfaturi, cu oameni care au probleme si pote le pot da eu sfaturi oricine vrea sa-mi dea sfaturi sau sa primesca sfaturi ma poate gasi pe mailul -. sper ca intr-un final carina sa fie bine pt ca este un suflet nevionvat care trebuie sa-i fac fericiti pe parintii ei. astept mailurile vostre
0
14-04-2008, ora 00:00
maxina
Nu este medic/terapeut
maxina
Rezultatele vaccinului au inceput sa apara la aproximativ o luna de la ultima fiola, insa nu asa cum mi-as fi dorit, ti-am spus, am acum niste cosuri nodulo-chistici foarte urati sub piele si destul de durerosi care persista mult timp pe fata pana sa se retraga. Tratamentul homeopatic nu l-am terminat, sunt abia la inceput, parca se observa o ameliorare, mi-e si frica sa ma pronunt. Oricum, eu zic sa ai rabdare pana termini vaccinul si apoi daca nu ai rezultate prea bune incearca sa te adresezi unui homeopat pentru o schema individuala de tratament.
0
29-04-2008, ora 00:00
pakopak
Nu este medic/terapeut
pakopak
poti sa imi zici la ce antibiotice esti rezistenta si la care nu la antibiograma ma refer mersi pentru raspunsuri :)
0
20-05-2008, ora 00:00
maxina
Nu este medic/terapeut
maxina
Sunt spre finalul tratamentului homeopatic si pot sa spun ca a avut efect. Nu stiu daca este si efectul autovaccinului dar, pot sa spun ca am scapat de acnee. Din antibiograma mea reiese ca microbul este sensibil la augmentin (am luat o perioada). Si inca ceva, mai folosesc si apa termala Avene, chiar e buna, cel putin in cazul meu. Ideea este sa termini vaccinul, apoi schema trat.homeopatic facuta de cineva bun in domeniu in functie de analize si mai mult ca sigur vei scapa(daca problema nu este din alta cauza). Succes!
0
13-08-2008, ora 00:00
gabilm
Nu este medic/terapeut
gabilm
buna, am facut si eu acel faimos autoavccin si la mine nu a dat rezultat, vad ca tu ai scris ceva de un tratament homeopat, cum mai esti acum si daca esti ok da-mi te rog si mie o adresa sau un telefon al homeopatului tau
0
14-08-2008, ora 00:00
maxina
Nu este medic/terapeut
maxina
La mine a dat rezultate medii, am terminat si tratamentul homeopatic, insa nu sunt f. multumita, am fost la mare si de o saptamana imi tot apar cosuri mari sub forma de noduli sub piele, mai astept, poate e reactia dupa expunerea la soare. Adresa medicului dermatolog care mi-a dat reteta: dr. Maria Sorescu din Pitesti, policlinica 1 Mai(centru), telefon informatii 0248/624047. Totusi, in Bucuresti poti gasi specialisti mai buni, dermatologi sau homeopati, si eu va trebui sa apelez la altcineva daca o sa continui la fel.
0
11-12-2008, ora 16:53
alex1987
Nu este medic/terapeut
alex1987
Maxina imi poti lasa un id de mess ca sa vorbim ca si eu urmez tratamentul cu autovaccin pt stafilococ coagulaza negativ.
0
12-12-2008, ora 14:51
maxina
Nu este medic/terapeut
maxina
Dupa ce termini autovaccinul o sa mai treaca ceva timp pana isi va face efectul; asteapta 1-2 luni si daca nu observi o ameliorare evidenta apeleaza la un homeopat, sunt niste scheme de tratament individualizate in functie de analizele pe care le-ai facut si alte probleme de sanatate pe care le ai! Bafta!
0
13-12-2008, ora 16:21
alex1987
Nu este medic/terapeut
alex1987
Maxima pai nu ar trebuii sa se vada rezultatele in timpul vaccinului am ajuns la a 14 injectie adika fac doza de 1 ml. Eu zic ca ar trebui sa se vada dar tot imi apar cosulete pe fatza si dalea mai mari catodata si pe corp spate piept :(
0
14-12-2008, ora 17:03
maxina
Nu este medic/terapeut
maxina
Probabil, depinde de organism si de reactia acestuia la vaccin, mai rapida sau mai lenta; mie nu mi-au trecut in totalitate nici dupa vaccin, s-a vazut o imbunatatire la o luna dupa ultima fiola si abia dupa 3 luni de tratament homeopatic s-au vazut rezultate mai bune; oricum, eu si acum folosesc Brevoxylul si am momente cand apar, doar cosurile acelea mari si dureroase, sub piele care nu trec zile in sir; asta e! probabil trebuie sa repet tratamentul homeopatic; apropo, ce varsta ai? ai de mult probleme cu acneea? mie mi-au aparut tarziu, adica nu aveam si m-am trezit efectiv ca nu-mi mai treceau, dr. mi-a spus ca am luat microbul de undeva si se manifesta la nivelul tenului.
0
14-12-2008, ora 20:32
alex1987
Nu este medic/terapeut
alex1987
maxina eu am 21 de ani in mai fac 22 si am probleme cu acneea de pe la 17 ani deci de 5 ani ma lupt cu ea, am facut tratament 2 ani cu roacutane si imi disparusera se curatase fata dar imi mai apareau 2 3 din cand in cand am oprit tratamentu a fost vara si sa mentinut cat de cat curat dar imi mai apareau tot asa 1 2 si acuma cu trecerea bronzului au reaparut mai multicele mai mult pe frunte pe la tample si gat am si pe spate si piept micute, nush ce sa mai fac si am recurs si la tratamentul cu autovaccin ca mia iesit staf coag negativ desii am inteles ca asta il are toata lumea dar nu mia scris clar ce staf gen epidermidis etc. nush mie imi apar asa ca niste couslete rosii si persista petele alea cu cosulete si ma mananca catodata si am incercaty sa nu mai mananc zahar si vad ca nu apar asa multe cand nu consum zahar sau dulciuri. nush ce sa mai fac sau sa zic sunt la a 14 injectie din vaccin si nu vad vreun rezultat :(
0
17-07-2010, ora 16:49
Bxy
Nu este medic/terapeut
Bxy
buna. si eu sunt dintre persoanele kre au probl q acneea. am stafilococul alb. am incercat cam tot. am luat autovaccinul si nu a avut efect. ultimul medic dermatolog la care am fost zilele acestea mi-a zis k e normal s nu fi avut efect deoarece stafilococul il are toata lumea pe fata, nu el este cauza. mi-a mai spus ca singura sansa e roacutan, desi nici ala nu o s aiba rezultat 100 %, posibil s mai apara 2-3. eu am auzit de mult de roacutan, dar mi-a fost frica s il iau, datorita efectelor negative. am inteles k ataca ficatul, rinichii, k da stari puternice de depresie.
0
22-08-2010, ora 15:50
AndreeaBumbi
Nu este medic/terapeut
AndreeaBumbi
Deci din ce am citit am inteles ca ar fi bine sa imi fac autovaccinul si in cazul in care nu trece in o luna doua sa apelez la homeopat?
0
06-07-2012, ora 15:06
georgepop85
Nu este medic/terapeut
georgepop85
Am facut si eu de doua ori vaccinul de la cantacuzino, insa nici un efect, am luat si multe antibiotice conform antibiogramei dar degeaba.ce tratamente ati urmat voi homeopate?oare se scapa in Romania de acest stafilococ?????fac tratamente din 2008 insa fara efect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea irațională a antibioticelor și răspândirea Stafilococului auriu meticilinorezistent
  • Celulele imune pot proteja împotriva infecției cu stafilococ
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • De ce vaccinurile antistafilococice nu funcționează la oameni?
  •