Stafilococ auriu - Cum se poate scapa?

Buna ziua!Copilul meu are un an jumate si de 2 ori din senin s-a perforat timpanul, la interval de 5 luni.Analizele au aratat stafilococ auriu.Cum pot scapa de el mai eficient?
3 comentarii

1. normalizat regimnul alimentar si digestia copilului
de acolo problemele cu imunitatea scazuta si aparitia infectiiilor in corp
2 cautati un medic ORL.. care stie ce are de facut
3 faceti tratamente locale cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie.. ca sa mentineti o respiratie nazala perfecta
de acolo problemele cu imunitatea scazuta si aparitia infectiiilor in corp
2 cautati un medic ORL.. care stie ce are de facut
3 faceti tratamente locale cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie.. ca sa mentineti o respiratie nazala perfecta

Multumesc! dar nu avem probleme cu digestia si copilul este alimentat corect, doar ce se permite la virsta lui si in plus in afara de otite nu a avut nimic si de respirat, respira foarte bine. daca cineva din membrii familiei are acest stafilococ, putea sa treaca si la el?si cit de periculos este?

1.. da... infectia se transmite intre membrii familiei..
2 perforatiile spontane a timpanului se intampla de fondul formarii unui mucus in casuta medie/in spatele timpanului/
de aici si intrebarea cu digestia... posibil sa fie necesar sa excludeti din alimentatie toate alimentele producatoare de Mucus
2 perforatiile spontane a timpanului se intampla de fondul formarii unui mucus in casuta medie/in spatele timpanului/
de aici si intrebarea cu digestia... posibil sa fie necesar sa excludeti din alimentatie toate alimentele producatoare de Mucus

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococul se trateaza?
- 3Am nevoie de o solutie!
- 21Tratament de micsorare a polipilor nazali exista?
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 15stafilococ auriu si probleme de rinichi?
- 5Scleroza amiotrofica
- 3crapaturi la coltul gurii
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 10Stafilococ coagulazo pozitiv - Nas si piele
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 8stafilococ auriu furuncule
- 0stafilococul auriu
- 2stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu
- 1Infectie cu stafilococ auriu
- 0Proteza genunchi infectata - stafilococ auriu
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: