stafilococul aureus, candida si hpv

16-07-2009
elena2740
Nu este medic/terapeut
elena2740
Mi-am facut de curand analizele la secretia vaginala si rezultatul a fost :candida si se mai observa in frontul de col celule displazice(postinflamatorii?).cam asa scrie, daca inteleg eu bine iar la bacteriologie s-a descoperit stafilococul aureus.Din cate am citit eu, acesta poate sa apara si in urma spitalizarii iar eu am cam stat prin spitale in ultima perioada din cauza pietrelor la rinichi.La antibiograma sunt bifate urmatoarele:amoxicilina+, cefaclor ciprofloxacin, oxacilina -cum ca la aceste medicamente ar fi sensibil.Nu stiu insa daca voi incepe aceste tratamente dar eu am si o gastrita si imi este teama ca nu cumva sa vindec pe o parte...asta daca se poate.si pe de alta sa "stric", dar presupun ca medicul imi va recomanda ceva.
La Papanicolau sunt bifate urmatoarele:
satisfacator pentru evaluare, celule de tip endocervical/metaplazice prezente, negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna, flora bacilara bogata iar la recomandari este bifat screening citologic de rutina.Am presupus ca celulele de tip endocervical/metaplazice prezente, ar putea insemna un hpv...pe care stiu sigur ca il am si pe care urmeaza sa il tratez.Nu stiu ce sa ma mai fac cu atatea pe cap, organismul meu e foarte slabit, dar sper sa le rezolv cumva.Va rog sa imi spuneti parerea..., tratamente naturiste...orice!
1 comentarii
0
16-07-2009, ora 17:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Antibioticele omoara tot in corp ce gaseasc, bacteriile utile si neutile. In acest mod flora intestinala si alte bacterii necesare sunt lichidate slabind sistemul imunitar si mai rau.
In plus sistemul digestiv este atacat si el.
Cu toate aceastea NIMENI nu iti garanteaza ca bacteriile din corp nu sunt deja rezistente la aceste antibiotice.

In al treilea rand aceste antibiotice NU TRATEAZA CAUZA din cauza caruia s-au putut inmultzi aceste
bacterii ci numai pot sa le lichideze pe moment.
Cu siguranta vor revenii si mai rau dupa ce ti-ai slabit sistemul imunitar cu antibioticele.

Consulta mai bine un medic naturist sau homeopat cu experienta pt. ca problemele de genul asta nu se rezolva cu un tratament antibiotic, ca daca ar fi asa nu ar exista atata lume bolnava si nici atatea intrebari in forumuri ca astea-
Avem antibiotice de peste 60 de ani si lumea niciodata nu a fost mai bolnava !
De ce ? Pt. ca nu aduc nimic bun pe durata lunga de timp. Sunt bune numai la salvat de moarte in caz de infectie majora si atat. La restul nu cred ca ajuta, eu nu stiu un singur caz !
Intarirea sistemului imunitar aduce mai mult decat lichidarea de bacterii cu otravuri chimice.
Adaugă un comentariu / răspuns