stafilococul auriu
Am reusit sa fac rost de vaccin stafilococic d printr-un medic imunolog dupa 7 luni de tratamente degeaba facute cu antibiotice. Intrebarea mea este daca, in timpul vaccinarii care am inteles ca dureaza luni de zile, pot sa fac in paralel si un tratament homeopat cu Cordiceps plus si un tonic pt. imunitate. Mentionez ca am stafilococul in ochi si am inceput deja tratamentul homeopat. Nu cumva se bat cap in cap vaccinul cu tratamentul homeopat ? Va rog sa-mi spune-ti daca trebuie sa intrerup tratamentul homeopat sau nu ! Va multumesc !!!
1 comentarii
Buna ziua! Daca nu exista containdicatii in prospectul vaccinului si medicamentelor homeopate, le putem administra in acelasi timp; numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in urma exudatului nazal a reiesit infectia cu stafilococul auriu
- 8buna seara! am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra.
- 12Aslo>800-COPIL 5 ani
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 3Staphylococcus aureus coagulaza pozitiv
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 1STAFILOCOC AURIU
- 3Stafilococul auriu, candida genitala
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 3Sa fie stafilococul auriu?
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 1CUM SCAP DE STAPHILOCOCCUS AUREUS SI CANDIDA SPP
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 4Stafilococ auriu
- 3Stafilococ auriu
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
- 2Stafilococ auriu prezent la exudat faringian
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: