stare de rau, ameteli, greata
buna seara, de doua luni si jumatate ma aflu in Germania, la lucru.primele saptamini nu am mincat cum trebuie, putin, cu foarte mult stres, emotii, insomnii.au si inceput problemele:durere de spate pe partea dreapta, sus, stare de voma, nu mereu, amateli.uscat in gura, noaptea, cum inghiteam parca se si auzea cum se ridica 'bule' de aer prin git(scuze, dar nu stiu cum sa explic mai bine), stare de rau. peste 10 zile merg acasa, ce imi recomandati?precizez, de doua luni incerc sa maninc cit de cit normal, beau apa cam1.5 l apa pe zi(inainte am baut ceai, am mincat cam multa ciocolata, ).cele amintite mai sus persista in continuare. multumesc
2 comentarii
Ar fi bine sa faci niste analize de sange, poate fi vorba despre o anemie, lipsa de calciu etc.Incearca sa ai o alimentatie echilibrata(carne, lactate, fructe) care sa asigure necesarul zilnic al organismului.N-ar strica sa iei niste vitamine.Este evident ca perioada agitata pe care ai avut-o a produs un dezechilibru in organism.Cat mai multa odihna si liniste.Sanatate multa!
multumesc, dar nu stiu durerea de spate partea drepta sus sub coaste, de la ce provine, citeodata parca cineva baga un cutit in mine, dupa care ma lasa mai domol, ar fi cu stomacul, si se reflecta??????????
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 2ragusala si stare de greata la copii
- 1Stari de ameteala
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 2Stari generale de rau.
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 0Ameteala Persistenta
- 0Gastroduodenita si greata
- 0Flegmă in gat, greață
- 2durere in capul pieptului, balonare, eructatii, ameteli, greata
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 5Durere in partea dreaptă sub coaste
- 1Ameteli zilnic
- 1Anemie??
- 1Anxietate
Mai multe informații despre: Ameteala Greata starea de rau ameteala si greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: