Stare de vis.

05-10-2014
Gabriel001
Nu este medic/terapeut
Gabriel001
Buna ziua, am 17 ani, si in urma cu aproximativ un an am fumat o tigareta, o legala si am avut o stare foarte nasta. A doua zi, la fel, aveam impresia ca sunt intr-un vis. Eram constient, stiam de mine, la scoala aveam aceasi stare dar nu afecta cu nimic, invat la fel de bine, nu e nici o diferenta doar ca ' vad diferit '. Cand sunt in incaperi mici si vorbesc oameni pe langa mine, am aceeasi senzatie... Uneori la orele de curs, imi zboara gandul la seara aceea si incepe inima sa bata foarte tare si parca ametesc si vine iar acea senzatie de vis... Cand nu ma gandesc la asa ceva nu am nimic, doar cand sunt in incaperi mici... Doar cand stau si ma gandesc incepe inima sa bata foarte tare si gata... Chiar nu stiu ce sa fac, imi vine in minte de fiecare data seara aia si nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gandesc la asta...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul