stare de voma persistenta si lipsa poftei de mancare
Buna ZIua! M-am sculat dimineata cu o durere de burta si o stare de voma persistenta.Am iesit afara normal...insa nu aveam pofta de mancare si starea de voma inca persista.Am incercat sa mananc un sandwhich cu salam si un ou ochi, insa nu am putut.Am mancat niste nectarine pe care le-am vomat mai tarziu.O perioada a disparut starea de voma insa cam la o ora a inceput din nou insa fara nici o durere de burta.Am mancat un iaurt si iar imi venea sa vomit.Am luat o pastila de Metoclopramid, insa fara vreun efect insa tot mai am o usoara stare de voma si nu am deloc pofta de mancare.Ma puteti ajuta?
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Desigur cauze pot fi multe: colecist lenes, paraziti intestinali, Helycobacter etc...sigur iti va raspunde un medic pe forum. Ma intreb, la toata starea care ai avut-o, care o ai, Nu trebuia sa mananci NICI paine cu SALAM, nici oua, nici, iaurt, nici chiar nectarina...ce am facut eu azi dimineata ?(fiind in aceeasi situatie) : am baut un ceai caldut, 2 felii paine prajita, imediat un colebil si No-Spa, apoi o cafea mica (eu am tensiunea fff mica).am scapat iata si de durere si de greata si de voma...dar, eu stiu de unde toate astea...am mancat ieri (dupa o pauza de 2 ani)..niste mici.Sanatate.
am uitat sa precizez, am 17 ani si nu am mai avut probleme pana acum.Trebuie sa mai adaug si ca ma simt foarte obosit.
Mergi la medicul de familie care sigur iti va da un set de analize uzuale; hemoleucograma, alt, ast, uree, creatinina, vsh, etc. Sa nu ai hepatita, urmareste urina daca se inchide la culoare( ca berea ) de urgenta la spital.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 3lipsa poftei de mancare la copil 5 ani jumatate
- 11ce boala este aceasta?
- 7perturbari de ritm cardiac
- 10Am nevoie de un sfat...
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 6meningiom cerebelos
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 0senzatie de voma
- 1Nu mananca si slabeste
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 6suspiciune colangiocarcinom.. avea greţuri, nu putea să mănînce şi nici nu suporta mirosul de
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 3Kreon la copii si lipsa poftei de mancare!
- 9Stari de voma si ameteala
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 6De ce vomit?
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: