Stare de voma si greata
Buna ziua! Am, si eu o problema de vreo 6 luni. cand ma trezesc dimineata, imi vine sa vomit.(dar nu vomit)...si se mai intampla cateodata si in timpul zilei...sa fie de la inima,.de la stomac?din gat?de la ficat?va multumesc pentru raspuns
3 comentarii
Consultati un medic gastro-enterolog.Cel mai probabil aceasta stare de greata provine de la stomac.Una dintre cauze ar putea fi infectia cu Helicobacter pylori.
Sanatate!
Sanatate!
PE sotia mea o dor foarte tare ovarele.de pe la 14 ani mo tot dor in perioada de menstruatie dar ce vreo 2 ani si in rest...ce poate sa aiba?am fost la medici la focsani dar habar nu au... recomandati-ne un medic bun in tara asta!
Buna ziua. Am aceeasi problema. dimineata am senzatia ca ma inec...imi vine sa vomit.mentionez ca am 23 de ani si sunt fumator...Am problema asta de ceva timp. E posibil sa fie de la gastrita? Sau daca nu ce analize as putea face ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poate fi vorba de un cancer?
- 9sinuzita la un an si 9 luni
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 4stari de voma si greata
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 3Ce se intampla cu mine?
- 1vomat dupa ce am luat pastila
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 5greata permanenta indiferent daca mananca sau nu...
- 4Scaun cu sange, indigestie, voma + proteine si aminoacizi
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 6Ameliorarea varsaturilor si a gretei din timpul chimioterapiei
- 1Greata si slabiciune musculara
- 0Ajutati-ma. De cateva saptamani am stari de greata.
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
- 4Va rog din suflet un sfat!!! ma doare capul, am stari de iritabilitate, ochi uscati, greata
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: