Stari de rau de la Spitomin. | Forumul Medical ROmedic

Stari de rau de la Spitomin.

11-02-2015
A.A01
Nu este medic/terapeut
A.A01
Buna ziua, sufar de anxietate pe care am reusit sa o tin cat de cat sub control fara medicamente... Uneori mai luam cate un Frontin de 0, 25 cand chiar nu mai puteam.
In ultima vreme am inceput sa ma simt tot rau si mi-a fost recomandat Spitomin, impreuna cu alte pastile de catre doctor. Ieri am luat pentru prima oara doar Spitomin in speranta ca ma voi simti mai bine, mai ales ca am auzit ca nu da dependenta insa am dupa cateva ore a inceput o cumplita durere de cap, iar apoi stari de rau si atacuri de panica, niciodata nu mi-a fost atat de rau. In primele ore m-am simtit putin mai bine, cu toate ca eram oarecum ametita insa eram foarte linistita.
Este posibil sa ma simt rau de la aceste pastile, dupa cum am spus, dupa cateva ore m-am simtit fff rau, imi era frica sa adorm... In cele din urma am luat un Frontin si m-am linistit, insa durerea de cap a persistat.
Va rog, cei care puteti sa raspundeti, sa-mi spuneti si mie ce este cu Spitomin-ul asta... Eram mult mai linistita cand am auzit ca nu da dependenta, mai ales ca una dintre marile mele temeri este sa nu devin dependenta de anxiolitice... Multumesc!
3 comentarii
0
11-02-2015, ora 19:02
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Medicamentele psihotrope (cu actiune asupra psihicului), cum este de exemplu
Spitomin-ul, pot da uneori- si as indrazni sa spun ca nu rareori- reactii
ciudate sau neasteptate, uneori contrare efectului scontat. Foarte probabil
Spitomin-ul nu e potrivit pentru dumneavoastra. Va recomand sa luati in calcul,
pe langa tratamentul recomandat de medicul psihiatru, si posibilitatea ajutorului
dat de un tratament homeopat, recomandat de un medic cu competenta in homeopatie
in urma unei consultatii personale, individualizate. Medicamentele homeopate sunt
naturale si nu au efecte secundare.
0
11-02-2015, ora 20:37
A.A01
Nu este medic/terapeut
A.A01
Multumesc domnule doctor pentru raspuns. Intr-adevar mi-as dori sa urmez un tratamept homeopat, ati putea sa imi recomandati dvs un anumit loc in care as putea gasi astfel de ajutor? Am incercat mai demult tot un tratament pe baza de homeopatie insa fara succes. Totusi, sper ca pot gasi in alta parte ceva ce m-ar ajuta...
0
12-02-2015, ora 22:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ A.A01

Dupa ce incercati cu homeopatia, daca nu da rezultate puteti cere doctorului medicamente care nu dau dependenta, precum:

Efectin (Venlafaxina), Seroxat (Paroxetina), Wellbutrin, Elontril (Bupropion), Valdoxan (Agomelatinum), Tritico (Trazodona), Prozac (Fluoxetina), Celexa (Citalopram).

Numai benzodiazepinele (Diazepam, Anxiar, Lexotan, Rivotril, Xanax etc) dau dependenta.

Este normal ce vi se intampla. In cazurile de anxietate si depresie pacientii trebuie sa aiba rabdare si sa schimbe uneori multe medicamente pina il gasesc pe cel care li se potriveste. Exista peste 80 de neurotransmitatori in organismul uman si la fiecare dintre noi se strica altii si in diferite proportii. Este normal sa nu ni se potriveasca toate anxioliticele.

Mergeti inainte cu rabdare cu aceasta boala.
S-a constatat ca credinta impletita cu medicatia produc cele mai bune rezultate in probleme de acest gen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul