stari de voma
buna ziua,
am o fetita de 3 ani, in momentul cand iatra in bucatarie sau trebuie sa manace ii vine sa vomote, zilele aceatea am fost la medic si vrand sa tratez acest lucru (mi s-a spus ca are indigestie si putin rosu ) a facut alergie la medicamente s-a umplut de bube, am reusit sa scap de ele dar ramane intrebarea de unde provin starile de voma, am facut copro si a iesit negativ, ea este un copil mancacios, dupa ce ii trece senzatia de voma mananca foarte bine.Intrebarea mea este de unde provin starile de voma, ma poate ajuta cineva cu raspunsuri?
va multumesc.
am o fetita de 3 ani, in momentul cand iatra in bucatarie sau trebuie sa manace ii vine sa vomote, zilele aceatea am fost la medic si vrand sa tratez acest lucru (mi s-a spus ca are indigestie si putin rosu ) a facut alergie la medicamente s-a umplut de bube, am reusit sa scap de ele dar ramane intrebarea de unde provin starile de voma, am facut copro si a iesit negativ, ea este un copil mancacios, dupa ce ii trece senzatia de voma mananca foarte bine.Intrebarea mea este de unde provin starile de voma, ma poate ajuta cineva cu raspunsuri?
va multumesc.
1 comentarii
Starea de voma la copil poate fi datorata si unei hiperaciditati gastrice si a unui reflux gastro-esofagian, si se poate administra Debridat eventual in asociere cu Famotidina sau Omeprazol (dozele trebuie ajustate in functie de greutatea copilului).
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial